Úvod Výrobcovia Google Nechce sa vám čítať? V obchode Google Play čoskoro nájdete aj audioknihy

Nechce sa vám čítať? V obchode Google Play čoskoro nájdete aj audioknihy

1

Spoločnosť Google plánuje rozšíriť sortiment obchodu Google Play o novú kategóriu. Popri aplikáciách a hrách s z obchodu Google Play sťahujeme hudbu, filmy, seriály a digitálne vydania knižných titulov. 

Čoskoro budeme môcť siahnuť aj po audioknihách, ktoré sú mnohými obľúbené. Kategóriu audiokníh by ste v obchode Google Play hľadali márne. Plánované uvedenie prezradil iba banner, ktorý sa v obchode Play nakrátko objavil ešte minulý štvrtok.

Banner zmizol a spolu s ním aj odkaz, ktorý smeroval na kategóriu audiokníh. Momentálne už nefunguje a hlási neexistujúcu stránku.

audioknihy

Banner hovoril o 50-percentnej zľave pri nákupe prvej audioknihy. Vcelku štedrá zľava môže byť vhodnou motiváciou pre užívateľov, ktorí dokážu novú kategóriu pozitívnymi skúsenosťami ľahko spopularizovať.

Otázkou zostáva, či v ponuke nájdeme audioknihy aj našich autorov, resp. audioknihy v našom a českom jazyku. Nakoniec, Google môže novú kategóriu zo začiatku sprístupniť iba pre vybrané trhy, čiže by sme sa predčasne neradovali.