Úvod Výrobcovia Samsung Program Android Oreo Beta pre Samsung Galaxy S8 končí. Nastúpiť môže stabilná...

Program Android Oreo Beta pre Samsung Galaxy S8 končí. Nastúpiť môže stabilná verzia!

Si pripravený na Android 8.0 Oreo? Samsung finišuje s prípravami!

3
android oreo

Aktualizácia pre Samsung Galaxy S8 a Galaxy S8+ je zase o niečo bližšie. Výrobca ukončil program Android Oreo Beta, do ktorého bolo zapojených iba niekoľko vybraných krajín. Dobrovoľníci si mohli vyskúšať najnovšiu verziu softvéru výmenou za spätnú väzbu. 

Samsung Galaxy S8 a Galaxy S8+ dostali hneď niekoľko beta aktualizácií. Ak sa nemýlime, bolo ich minimálne šesť. Samsung je zrejme spokojný s výsledkami testovania novej verzie softvéru a program Android Oreo Beta zajtrajším dňom ukončí.

To znamená jedno. Aktualizácia so stabilnou verziou OS Android 8.0 Oreo je bližšie a už čoskoro by ju mohli obdržať všetci vlastníci vlajkových smartfónov od Samsungu. Presný časový rámec ale nepadol.

Samsung Galaxy S8
Oficiálna správa zaslaná účastníkom testovania

Samsung predstaví nové generácie smartfónov Galaxy S9 a Galaxy S9+ 25. februára v španielskej Barcelone. Tieto zariadenia budú vybavené najnovšou verziou softvéru už od výroby.

Je možné, že Samsung ohlási spustenie aktualizácie pre súčasné generácie v priebehu predstavovania tých nových. Čím skôr sa aktualizácia objaví, tým lepšie.