Úvod Výrobcovia Vivo 10GB RAM a 512GB úložisko: Vivo chystá telefón so šialenou výbavou!

10GB RAM a 512GB úložisko: Vivo chystá telefón so šialenou výbavou!

Je toto najlepšie vybavený smartfón na svete?

3

Preteky o to, kto vyrobí telefón s najšialenejšou výbavou sú stále v plnom prúde. Aspoň teda v Číne.

Spoločnosť Vivo, ktorá sa ti do povedomia mohla dostať prvým smartfónom so vstavaným snímačom odtlačkov prstov priamo v displeji, X20 Plus UD. Nešlo však o vlajkovú loď, keďže jeho špecifikácie zodpovedali skôr strednej triede. Ó, to v žiadnom prípade. Vlajková loď je len na ceste a vyzerá to tak, že bude doslova šialená.

Na čínskej mikroblogerskej scéne sa objavila uniknutá prezentácia týkajúca sa zariadenia Xplay 7. Podobne, ako ostatní výrobcovia, aj Vivo tlačí pomer prednej displeja k prednej strane na úplnú hranicu. Xplay 7 má ponúknuť až 92,9 % prekrytie prednej strany displejom, čo je krásna hodnota.

Okrem toho spoločnosť spojí rozpoznanie tváre so snímačom odtlačkov prstov zapusteným priamo v displeji, aby tak vytvorila dvojfaktorové overenie. Celkom slušné, čo povieš?

Čo nás ale zaujalo azda najviac je výkon, resp. výbava tohto zariadenia. Vivo Xplay 7 má totiž ponúknuť 256 alebo 512 GB úložisko, procesor Snapdragon 845 a, dobre sa držte, 10 GB operačnej pamäte RAM.

Jeho predchodca, Xplay 6 prišiel na trh ešte v roku 2016, takže predstavenie noviniek je u Vivo akési nepravidelné. Jedno je však jasné, takto bohato ozdobený smartfón tu už dávno nebol.