Úvod Výrobcovia Xiaomi Pozrite si zábavné promo videá pre Xiaomi Redmi 5 a Redmi 5...

Pozrite si zábavné promo videá pre Xiaomi Redmi 5 a Redmi 5 Plus

0
redmi 5

Smartfóny Xiaomi Redmi 5 a Redmi 5 Plus budú predstavené 7. decembra a dokonca vieme, ako budú vyzerať. Detaily prezradil šéf riadenia produktov Xiaomi Donovan Sung.

Xiaomi Redmi 5 a Redmi 5 Plus prinesú vyšší a užší displej so štíhlymi rámikmi do cenovo veľmi atraktívnej triedy inteligentných mobilných telefónov.

Dvojica smartfónov bude stáť okolo 100 – 150 EUR a za tieto peniaze dostaneme parametre, za ktoré si iní výrobcovia vedia vypýtať podstatne viac. Do výbavy počítame aj najnovšie prostredie MIUI 9, ktoré sa v rámci aktualizácií už šíri po celom svete.

Redmi 5 Plus
Xiaomi Redmi 5

Všetky detaily si necháme na štvrtok, kedy bude dvojica Redmi 5 / Redmi 5 Plus oficiálne predstavená. Momentálne sa zameriame na promo video, ktoré bude sprevádzať trhové uvedenie nových modelov.

Pokiaľ neovládate čínštinu, videu rozumieť nebudete. To ale ani netreba. Je jasné, že v Xiaomi to chceli zahrať na humor a celkom sa im to podarilo. Dve charizmatické postavičky reprezentujúce čínsku kultúru pôsobia žartovne a v závere sa dokonca dočkáme niečoho, čo by sa dalo nazvať ako čínsky rap.

Pozrite si uniknuté propagačné video.

Redmi 5 a Redmi 5 Plus