Úvod Zariadenia Smartwatch Novú generáciu inteligentných hodiniek Xiaomi Amazfit 2 uvidíme už zajtra

Novú generáciu inteligentných hodiniek Xiaomi Amazfit 2 uvidíme už zajtra

4

Čínske sociálne siete prezradili, že už zajtra sa spoločnosť Xiaomi pochváli novou generáciou inteligentných hodiniek Amazfit 2. Tak ako náramky Mi Band, aj hodinky Amazfit vyrobí pre Xiaomi spoločnosť Huami.

Veľa detailov o nových hodinkách známych nie je, no pár sa ich objavilo. Xiaomi Amazfit 2 by mali prísť s keramickou lunetou okolo displeja a istá je vodotesnosť po určitú hranicu.

Xiaomi Amazfit 2 prídu so špeciálnym režimom pre plavcov, ktorý zaznamená všetky dôležité aktivity a údaje spojené s plávaním. Zatiaľ nie je jasné, či sa budú hodinky držať 1,34-palcového priemeru ciferníka po vzore predošlej generácie.

amazfit 2

Rovnako nevieme nič o cene. Je ale isté, že bude vďaka hardvérovým inováciám mierne zvýšená. Prvá generácia hodiniek je lacná, stojí asi 130 EUR. Novú generáciu dostupných inteligentných hodiniek zameraných na šport istotne uvítame.

Xiaomi Redmi

Xiaomi tiež nedávno predstavilo extra lacné smartfóny Redmi 5 a Redmi 5 Plus, ktoré dostupné inteligentné hodinky skvele doplnia.

Xiaomi v treťom štvrťroku dodalo svojim zákazníkom 27,6 miliónov smartfónov, čo predstavuje medziročný nárast o 102,6 %. V prebehu minulého týždňa sa u nás dokonca otvorilo oficiálne predajné miesto výrobcu, obchod Xiaomi Mi Store.

Xiaomi rok 2017 ukončí s patričným úspechom.