Úvod Zariadenia Vyhraj OUKITEL K6 so 6300 mAh batériou alebo zľavu z polovice jeho...

Vyhraj OUKITEL K6 so 6300 mAh batériou alebo zľavu z polovice jeho ceny!

0
Oukitel K6

Novinka, smartfón OUKITEL K6 sa nachádza v predpredaji asi od 11. decembra, čo už možno viete. Výrobca ale spustil pomerne jednoduchú súťaž, v ktorej sa usmeje šťastie na troch výhercov.

OUKITEL K6 poháňa čipset Helio P23, ktorý má osem jadier s maximálnou pracovnou frekvenciou 2,0 GHz. Čipset si poradí s operačnou pamäťou štandardu LPDDR4X, ktorá má v tomto prípade objem až 6 GB. Nezaostáva ani 128 GB úložisko.

Ak by bolo interného úložiska málo, rozšíriť sa dá o ďalších 128 GB v rámci pamäťovej microSD karty. Grafický výkon pokrýva GPU čip Mali-G71-MP2.

OUKITEL K6
© Oukitel

OUKITEL K6 s rozpoznávaním tváre a NFC funkciami

OUKITEL K6 ponúka možnosť odomykania prostredníctvom technológie pre rozpoznávanie tváre. Na zariadení ale stále nájdete snímač odtlačkov prstov, čiže je na vás, aký spôsob ochrany si zvolíte.

NFC konektivita vám umožní platiť v obchodoch a rôznych prevádzkach iba priložením smartfónu k terminálu.

OUKITEL K6
© Oukitel

Smartfóny výrobcu OUKITEL z tzv. „K“ línie smartfónov mali vždy objemnejšie akumulátory. Najnovší inteligentný mobilný telefón napája 6300 mAh batéria s rýchlym  5V/3A nabíjaním (2.5 hod. do plného nabitia).

Štyri fotoaparáty na palube

Rozpoznávanie tváre a kvalitné selfie fotografie zabezpečí dvojica optických snímačov s rozlíšeniami 13 Mpx a 8 Mpx. Podobne zaujímavo to vyzerá na zadnej strane zariadenia.

Primárnym snímačom je totižto 21 Mpx Samsung 3P3 IC s PDAF zaostrovaním, ktorý dopĺňa opäť 8 Mpx jednotka.

Výrobca smartfón opisuje ako sexy štíhly, pričom mal byť navrhnutý s dôrazom na vzhľad a kvalitné kovové prevedenie. V podstate takmer celú prednú stranu zaberá 6-palcový displej s FHD+ rozlíšením o pomere strán 18:9.

OUKITEL K6
© Oukitel

Za zmienku tiež stojí OS Android vo verzii 7.1 Nougat a podpora pre široké spektrum LTE sietí, tie naše nevynímajúc.

OUKITEL K6 súťaž

OUKITEL spojil spustenie predaja so zaujímavými možnosťami. Na oficiálnej stránke sa môžete prihlásiť pre odber noviniek, na čo vám stačí meno a e-mail. Neskôr odber jednoducho opustíte.

Každý zo zaregistrovaných získa zľavu z ceny zariadenia vo výške 70 dolárov. Jeden z odberateľov ale môže získať OUKITEL K6 úplne zadarmo a ďalší dvaja vyžrebovaní obdržia 50-percentnú zľavu na zariadenie, čo je stále výborné. Web momentálne registruje cez 5000 odberateľov.

Pokiaľ sa chcete pre odber noviniek zaregistrovať a skúsiť šťastie, stačí kliknúť SEM, na oficiálny web výrobcu.

OUKITEL K6 hands-on video