Úvod Novinky VIDEO: Ako vyzerá výdrž 6 080 mAh smartfónu? Takto zvládol 4 hodiny...

VIDEO: Ako vyzerá výdrž 6 080 mAh smartfónu? Takto zvládol 4 hodiny týrania nový Ulefone Power 3!

0

Výdrž batérie našich smartfónov je jedna z najdôležitejších vlastností. Zákazníci sú čoraz viac a viac náročnejší, čo sa prejavilo aj na trende výrobcov vyrábať zariadenia s čoraz väčšími batériami. Jedným z nich je aj Ulefone Power 3 ponúkajúci až 6 080 mAh batériu. Ako sa mu podarí prežiť v 4-hodinovom teste týrania batérie? Tu je video.

Test pozostával z piatich disciplín, z ktorých každá bola poriadne náročná na výdrž batérie. Po jednej hodine prehrávania hudby cez internet pri zapnutom displeji bol čas na hodinový video hovor vo Full HD (1080p) rozlíšení, polhodinový telefonát cez WeChat (obdoba WhatsApp) a hodinové hranie náročnej hry (NBA2K18).

Po takomto teste by drvivá väčšina zariadení ledva lapala po percentách batérie. Ako je jasné z videa, Ulefone Power 3 skonzumoval len 25 % kapacity. Výrobca tvrdí, že ich novinka je schopná štvordňovej prevádzky, čo mu pomaly ale isto začíname veriť.

Okrem gigantickej batérie ponúka model Power 3 aj 6,0-palcový FHD+ displej, 13 Mpx + 5 Mpx duálny fotoaparát na prednej strane, 21 Mpx + 5 Mpx duálny fotoaparát na zadnej strane, osemjadrový procesor Helio P23, 6 GB operačnej pamäte RAM, 64 GB úložisko, technológiu rozpoznávania tváre, snímač odtlačkov prstov a najnovší operačný systém Android 8.1 Oreo.

Ak by si novinku chcel kúpiť, máš na to perfektnú príležitosť. Aktuálne je totiž v 80-dolárovej zľave v overenom obchode GearBest.com, kde pri doručení nemusíš doplácať DPH.