Úvod Aplikácie Otravujú ťa sviatočné správy? Vianočný autoodpisovač ich vyrieši za teba

Otravujú ťa sviatočné správy? Vianočný autoodpisovač ich vyrieši za teba

1
Záber z filmu Santa je úchyl! (2013)

Vianoce sa ako sviatky pokoja nedajú nazvať, pokiaľ vás bombardujú textové správy s klišé básničkami a navyše od ľudí, ktorí si na vás spomenú iba počas tohto obdobia. Priania od babičky majú samozrejme výnimku.

Slovenský vývojár Vladislav Vodicka vyvinul vo svojom voľnom čase sarkastickú aplikáciu, Vianočný autoodpisovač, ktorá vykoná dôležitú prácu za vás. Na mysli máme moderný bontón, na správu sa patrí odpísať.

Vianočný Autoodpisovač stačí jednoducho nastaviť, zapnúť a na každú vianočnú správu odpíše sám, úplne automaticky. Vy sa tak môžete venovať rodine, vianočnému punču, hraniu video hier a iným sviatočným radovánkam.

Vianočný Autoodpisovač – ako na to?

Hneď v úvode aplikácii udelíte potrebné povolenia a pristúpite k nastaveniam. Začnete nastavením automatického odosielania správ iba kontaktom, ktoré máte uložené v adresári.

Do pozornosti dávame oneskorenie odpovede, ktoré nastavíte v sekundách. Okamžitá odpoveď by bola podozrivá. Takto dostane adresát správu v domnienke, že ste na neho mysleli a máte ho radi. To samozrejme nie je pravda.

Dôležité sú kľúčové slová a ich počet, na základe ktorých aplikácia identifikuje, či ide o sviatočnú SMS správu. Odporúčame definovať slová ako: sviatky, Vianoce, kapor, sviečka, salónka, stromček, zase ponožky, prajem, želám a podobne.

autoodpisovac

Vo finále zadáte text správy, ktorý sa má automaticky odoslať. Ak je vaša kreativita na bode mrazu, k dispozícii máte niekoľko básničiek v databáze aplikácie. Pri každej položke sa nachádza otáznik s pomôckou, čiže aplikáciu dokáže dokonale nastaviť úplne každý.

Aplikácia Vianočný Autoodpisovač je poňatá cynicky, čo si v popisoch určite všimnete. Pokiaľ sa niekoho dotkne, autora to bude určite strašne mrzieť. Každopádne sa v appke nenachádzajú žiadne reklamy a ani in-app nákupy.

Aplikáciu Vladislav Vodicka ocenil na symbolických 0,59 €, čo je naozaj zanedbateľná suma. Autor dúfa, že ak si aplikáciu kúpi napríklad milión ľudí, bude mať konečne pekné Vianoce.

To je pochopiteľne nonsens, no pár stiahnutí si za takúto pomôcku určite zaslúži. Sťahujte Vianočný autoodpisovač z Google Play TU a podporte slovenský vývoj!

Trailer