Úvod Zariadenia Čo na Vianoce synovi alebo mužovi? Táto vecička mu vyčarí úsmev na...

Čo na Vianoce synovi alebo mužovi? Táto vecička mu vyčarí úsmev na tvári!

0

Vianoce sa nezadržateľne blížia, a tak je čas poobzerať sa po tom, čo by mohlo potešiť vašich najbližších. Perfektným tipom pre „chlapov“ v rodine, aj keď to nemusí byť úplne viazané len na chlapov je dron.

VISUO XS809HW

Cena: 37,83 €

Nájsť rozumný dron za rozumnú cenu, s ktorým by sa dalo zablbnúť niekde na záhrade či poli vo vašom okolí môže byť celkom problém. S riešením prichádza obchod TomTop.com, ktorý svoj nemecký sklad vybavil presne 1 099 kusmi dronu VISUO XS809HW.

Jeho dizajn bol určite inšpirovaný podstatne drahším kúskom od DJI, no to hrá vo vašu výhodu. Kvadkoptéra od VISUO nie len dobre vyzerá, je aj vybavená 2.0 Mpx HD kamerou s prenosom obrazu na váš smartfón, ktorú viete počas letu natáčať, a tak získať unikátnejšie zábery.

Dron sa dá aj poskladať, vďaka čomu je pri prenose kompaktnejší

Batéria vystačí na približne 10 minút nepretržitého letu, čo je pri drone s takouto cenou adekvátne. Okrem toho, dron dokáže držať výšku a ponúka aj funkciu bezpečného návratu, keď kvadkoptéru pomocou jedného tlačidla zavoláte tam, odkiaľ vyštartoval.

Nakoniec ostáva už len cena. Tá sa zastavila na čiastke 37,83 €, pričom poštovné na Slovensko je účtované vo výške 9,21 €. Má to však aj výhody, tovar vám príde podstatne rýchlejšie než z Číny a nemusíte doplácať DPH.