Úvod Zariadenia VIANOCE 2017: Tieto prémiové darčeky sa skvele hodia pre všetkých náročných!

VIANOCE 2017: Tieto prémiové darčeky sa skvele hodia pre všetkých náročných!

Plánuješ svojho blízkeho obdarovať skutočne prémiovým darčekom? Tieto tipy ti pomôžu vybrať jeden z TOP smartfónov.

2

Tohtoročné Vianoce nám už klepú na dvere, a tak je čas poobzerať sa po dobrých darčekoch, ktoré potešia všetkých vašich známych či už náročných alebo menej náročných. Dnešný diel bude venovaný práve prvej spomínanej kategórii tých najnáročnejších.

galaxy note 8

Samsung Galaxy Note 8 – od 799 € (Dual SIM)

Kráľom Android smartfónov sa hrdo pýši najnovší smartfón z dielne juhokórejského giganta, Samsungu. Okrem toho, že ponúka najlepší displej spomedzi Android zariadení je prešpikovaný všetkými modernými technológiami.

Od snímača odtlačkov prstov, cez skener dúhovky až po inteligentný S Pen. Nechýba samozrejme ani odolnosť voči vode, výkonný procesor Snapdragon 835, kvalitný duálny fotoaparát a dosť úložiska na všetky vaše fotky, videá či aplikácie.

Foto: PhoneArena

Samsung Galaxy S8 – od 529 €

Tohtoročné ocenenie najlepšieho smartfónu získal práve Galaxy S8. Niet sa čomu čudovať, ponúka ideálnu veľkosť, bezrámikový dizajn, jeden z najlepších displejov na trhu a kvalitný fotoaparát. Podobe ako Note 8 je odolný voči vode a dosť výkonný na prácu s akýmikoľvek aplikáciami či hrami.

Huawei Mate 10 Pro – od 702 € (Dual SIM)

Vlajková loď čínskeho výrobcu jednoznačne patrí medzi TOP modely tohto roka. Predstavená bola len pred niekoľkými týždňami, takže ide o jeden z najmodernejších smartfónov vôbec.

Svedčí o tom aj jeho výbava. Výkonný procesor Kirin 970 dopĺňa NPU, špeciálny procesor určený pre prácu s umelou inteligenciou. Prejavuje sa to napríklad pri fotení. Mate 10 Pro vďaka umelej inteligencii vie, čo sa snažíte odfotiť, a tak všetky nastavenia upraví tak, aby ste dostali čo najlepší výsledok. Perfektné využitie AI, ktoré sa len tak často nevidí.

LG V30
LG V30

LG G6 / LG V30 – od 385 €

TOP modely od LG už tradične patria k našim favoritom. Ponúkajú totiž pokrokové technológie, krásne spracovanie a softvér, ktorý vás nesklame. Ideálnym darčekom je hlavne LG G6, ktorý sa vzhľadom na svoju výbavu predáva za extrémne nízku cenu. Váš môže byť už od 385 €. Podstatne novší LG V30 aktuálne trpí problémami s nedostupnosťou.

Nokia
Nokia 8

Nokia 8 – od 472 € (dual SIM)

Rok 2017 by sa dal opísať aj ako rok Nokie, ktorá pod záštitou spoločnosti HMD Global hlási veľký návrat. Nokia 8 je vlajkovou loďou výrobcu. Vidieť je to hlavne na výbave, v ktorej sa objavil 2K displej, duálny fotoaparát s optikou od ZEISS a výkonný procesor Snapdragon 835. Toto všetko je uložené v konštrukcii, ktorá nie len vyzerá, ale aj je kvalitná.

iPhone X (vpravo) v porovnaní s Galaxy Note 8 (vľavo)

iPhone 8 / 8 Plus / X – od 679 €

Ak je človek, ktorému vyberáš darček fanúšikom Apple, odporúčame poobzerať sa po tohtoročných novinkách. Či už zvolíš tradičnejší iPhone 8 či iPhone 8 Plus alebo iPhone X s bezrámikovým displejom, nespravíš chybu. Ak to situácia či už s dostupnosťou zariadenia alebo finančná umožní, určite by sme skôr odporučili iPhone X. Ponúka niekoľko výhod, ako krásny AMOLED displej, TrueDepth kameru či Face ID.

google pixel 2 XL
Google Pixel 2 XL

Google Pixel 2 / Pixel 2 XL – od 773 €

Čistý Android nikdy nie je na škodu. Čistejšie od Pixelov sa veľmi ísť nedá. Získavajú rýchle aktualizácie, majú najmodernejšie vybavenie a vyzerajú krásne. Fanúšik Google a Androidu ako takého sa Google Pixel 2 či Pixel 2 XL nesmierne poteší.

OnePlus 5T – od 499 €

Do výberu sme zahrnuli aj OnePlus 5T, ktorý je novinkou obľúbeného čínskeho výrobcu. 5T beží na takmer čistom Androide, ponúka bezrámikový displej a kvalitný fotoaparát. Okrem toho stojí podstatne menej než väčšina vyššie spomínaných modelov. Ak hľadáš skvelý pomer ceny, výkonu, dizajnu a funkcií, tu nemôžeš spraviť chybu. Smartfón nehľadaj v slovenských eshopoch, objednávať ho priamo od výrobcu – OnePlus.net.