Úvod Smartphony Dohady Vernee plánuje uvoľniť ďalší smartfón bez rámikov. Vyzerá ako OnePlus 5T

Vernee plánuje uvoľniť ďalší smartfón bez rámikov. Vyzerá ako OnePlus 5T

1
vernee x

Prvým smartfónom tzv. bez rámikov výrobcu Vernee bol model MIX 2, ktorý má na trhu hneď niekoľko súrodencov z dielne mnohých ďalších výrobcov. Vernee to skúsi znovu a lepšie.

Vernee MIX 2 vyzerá dobre, no minimálne rámčeky sa týkajú iba troch strán. Tak ako iné MIX 2 smartfóny, aj ten od Vernee má hrubú bradu s vnorenou prednou kamerou. Vernee plánuje produkovať úplne nový model, ktorý je možné nazvať ako (takmer) bezrámikový.

Zatiaľ nie je oficiálne známe označenie, aj keď sa o zariadení už hovorí ako o Vernee X. Podľa snímky nižšie bude mať Vernee X dizajnovo veľmi blízko k smartfónom OnePlus 5T alebo Honor V10.

Vyzerá to, že pôjde o vlajkovú loď dostupného segmentu zariadení, kam patria aj vyššie menované a nedávno predstavené smartfóny.

vernee x

O výkon by sa mal starať čipset Helio P23, ktorý je najnovším kusom kremíka z produkcie výrobcu MediaTek. Zatiaľ nepoháňa žiadny smartfón na trhu. Tento čipset si poradí s 2K rozlíšením displeja, LPDDR4X pamäťami, rozšírenou LTE konektovitou, či s duálnym fotoaparátom s maximálnym rozlíšením 13 Mpx + 13 Mpx.

vernee x (

Čipset má inak osem jadier, vyrobený je 16nm technológiou a pracuje s grafikou Mali-G71-MP2. Najvýkonnejšie jadrá dosahujú takt 2,5 GHz. Okrem fotografie a informácie o čipsete nie sú známe žiadne ďalšie detaily.

V priebehu najbližších dní sa však istotne objavia. S nízkou cenou počítame automaticky.