Úvod Ulefone Ulefone Power 3 Ulefone Power 3, maratónec s 6 080 mAh batériou sa začal predávať!

Ulefone Power 3, maratónec s 6 080 mAh batériou sa začal predávať!

Tlačová správa.

9

Ulefone Power 3 je najnovším zariadením sympatického výrobcu z Číny, ktorý sa snaží zaujať aj zákazníkov na Slovensku. Robí to veľmi šikovne, svoje zariadenia vybavuje zaujímavými špecifikáciami a batériou s poriadne veľkou kapacitou.

Spoločnosť nám teraz prezradila, že Power 3 práve začala rozposielať tým, ktorí si ho predobjednali, ako aj predajcom.

Ulefone Power 3

Cena: 188,95 €

Pochopiteľne, azda najväčším lákadlom zariadenia je jeho gigantická, 6 080 mAh batéria, ktorá dokáže telefón udržať pri živote aj niekoľko dní. Okrem toho, smartfón vybavil aj technológiou rýchleho nabíjania (5V/3A), ktoré tak veľkú batériu dokáže nabiť do 120 minút. To však nie je všetko, Power 3 sa pýši aj nádherným 18:9 displejom.

Medzi ďalšie zaujímavé špecifikácie môžeme zaradiť vôbec prvé využitie osemjadrového procesoru Helio P23 v smartfóne, 6 GB operačnej pamäte RAM, 64 GB úložisko rozšíriteľné až o 256 GB, štyri kamery (13Mpx/5Mpx + 21Mpx/5Mpx), technológiu rozpoznania tváre, snímač odtlačkov prstov a najnovší Android 8.1 Oreo.

Celkom slušná výbava, čo povieš?

Dočasne so 70 € zľavou

Viac informácií sa už tradične dočítaš na webe http://ulefone.com/page-ulefonepower3-presale.html. Tvoj môže byť už za 189 € priamo z obchodu GearBest.com. Výhodou je, že zaň nebudeš doplácať DPH pri doručení. Okrem toho, cena má čoskoro stúpnuť o 70 €, tak sa poponáhľaj, teraz ide o skutočne výbornú kúpu.