Úvod Výrobcovia Ulefone Predstavujeme Ulefone Power 3: Má 18:9 displej, 6 GB RAM a 6 080...

Predstavujeme Ulefone Power 3: Má 18:9 displej, 6 GB RAM a 6 080 mAh batériu!

Tlačová správa.

0

Výrobca obľúbených smartfónov s extrémne dlhou výdržou batérie, Ulefone, na 25. decembra naplánoval veľkú udalosť. Začne totiž predávať nový model, Ulefone Power 3, ktorý prinesie kombináciu skvelej ceny a vynikajúcej výbavy. Poďme sa pozrieť, čo všetko ponúka, možno ťa zaujme natoľko, že po ňom siahneš.

Tak, ako býva zvykom, nové modely sú výkonnejšie, než tie spred roka. To isté platí aj pri novinke, Ulefone Power 3, ktorý prinesie osemjadrový procesor Helio P23 s jadrami o takte 2.0 GHz, 6 GB pamäť RAM64 GB úložisko. Základ je teda viac než zaujímavý. Ako môžeš vidieť vo videu, Power 3 v teste výkonu (AnTuTu) dokázal získať 69 365 bodov, takže rozhodne nejde o telefón, ktorý sa rozsype pri pohľade na prvú aplikáciu.

Telefón beží bez zásekov či spomalení aj pri otváraní niekoľkých aplikácií za sebou. Jednoducho, zvláda všetko to, čo by mal zvládať každý jeden telefón. Okrem toho, grafický čip sa stará o 18:9 FHD+ displej, ktorý ponúka dostatočné rozlíšenie na to, aby sa mohol radiť medzi strednú triedu.

Prednú stranu zdobí dvojica fotoaparátov s 13 Mpx a 5 Mpx rozlíšením, zadnú zas 21 Mpx a 5 Mpx kombo. Ide teda o telefón, ktorému nebudú robiť problém príležitostné zábery či video. Vo videu vyššie bohužiaľ neostal čas na ukázanie plného potenciálu obrovskej, 6 080 mAh batérie, ani na demonštráciu 5V/3A rýchlonabíjačky či Face ID systému. To však príde neskôr.

Ak ťa telefón zaujal, viac informácií nájdeš na webe výrobcu. Predpredaj je naplánovaný na 25. december. Výrobca okrem toho podotkol, že plánuje spustenie zliav a pripravené má aj darčeky.

– Tlačová správa –