Vianoce sú úspešne za nami a množstvo predajcov pomaly upozorňuje na veľké povianočné výpredaje. Predajca Geekbuying aktuálne spustil akciovú ponuku na výborný kúsok technológie s názvom ZTE Nubia Z17 Lite.

Jeho cena aktuálne predstavuje 250,43 EUR, avšak so zľavovým kódom, ktorý pre vás máme, sa jeho cena zníži na 233,62 EUR. Stačí do kolónky pre akciový kupón zadať ZTEZ17L„.

Akciovú ponuku môžete využiť ešte dva dni, preto dlho neváhajte. Čo však tento smartfón ponúka?

ZTE Nubia Z17 Lite určite zaujme elegantným dizajnom, ktorý tvorí kovová konštrukcia a decentné červené orámovanie domovského tlačidla a duálneho fotoaparátu na zadnej strane. Ten disponuje kombináciou 13 Mpx rozlíšení a označením SONY IMX258. Čo sa týka kamery na čele zariadenia, tá pochádza z dielne Samsung a disponuje 16 Mpx rozlíšením.

Zobrazovací panel bol vybavený štandardnou 5,5-palcovou uhlopriečkou, Full HD rozlíšením, ochranným sklom Gorilla Glass a úzkymi rámikmi na bočných stranách. V jeho útrobách tiká osemjadrový procesor Snapdragon 653 s jadrami taktovanými na 1,95 GHz1,4 GHz. Jeho výkonu tiež pomáha aj veľká, 6 GB operačná pamäť, 64 GB úložisko bez možnosti externého rozšírenia či grafický čip Adreno 510.

Súčasťou výbavy je samozrejme aj 3200 mAh batéria, snímač odtlačkov prstov, Android 7.1 Nougat s vlastnou nadstavbou Nubia UI 5.0 či podpora LTE, avšak s absenciou 800 MHz pásma.

Smartfón ZTE Nubia Z17 nájdete na stránke predajcu Geekbuying.