Úvod Novinky Šťastný nový rok od AndroidPortal.sk + štatistiky!

Šťastný nový rok od AndroidPortal.sk + štatistiky!

10

Starý rok sa nám pomaly ale isto blíži ku koncu, a tak je čas obzrieť sa za tým, čo sa v tomto na udalosti mimoriadne bohatom roku, stalo.

Za všetkých členov AndroidPortal.sk vám ďakujeme za priazeň, ktorú ste nám tento rok prejavili, ste naozaj fantastickí! Počas 364 dní tohto roka AndroidPortal.sk navštívilo 3 280 000 z vás a prečítali ste bezmála 20 000 000 článkov. To sú čísla, o ktorých by sa mi pri zakladaní takto krásnej, tech-pozitívnej komunity ani nesnívalo.

Ešte sem napíšem pár zaujímavostí, ktoré som našiel v našich štatistikách. Najobľúbenejším prehliadačom, cez ktorý nás čítate je Chrome (58,65 %), druhý je Android prehliadač, tretí Firefox a na štvrtom mieste dokonca Safari.

O tom, že nás čítajú aj majitelia iOS zariadení svedčí aj štatistika o operačnom systéme. Tam je na prvom mieste Android, na druhom Windows a na treťom a štvrtom iOS s Macom.

Z Android zariadení je medzi našimi čitateľmi najpopulárnejší Samsung Galaxy S7 a S7 edge, hneď za nimi je Apple iPhone. Vidíme však infiltráciu zariadeniami Huawei P9 lite a P8 lite, ktoré roztrhli inak dlhú šnúru Samsung smartfónov. Na ďalších priečkach sa totiž umiestnili modely Galaxy S6, S8 a S5.

Čo sa vás, našich čitateľov týka, je 72,4 % šanca, že ste mužského pohlavia a až 36 % šanca, že máte 25 až 34 rokov. Veľmi rád vidím, že je AndroidPortal.sk obľúbený nie len v kategórii 18-24 ročných ale aj vo vyšších vekových kategóriách.

Ešte raz ďakujeme za priazeň a do nového roka vám želáme len to, aby bol pre vás ešte úspešnejší, než ten, ktorý práve končí.

Šťastný nový rok od celého tímu!