Úvod Výrobcovia Xiaomi Slovenský Xiaomi obchod otvára o pár dní! Prví zákazníci môžu získať smartfón...

Slovenský Xiaomi obchod otvára o pár dní! Prví zákazníci môžu získať smartfón s 50 % zľavou

7
xiaomi obchod

Presne 6. decembra, čiže tento týždeň v stredu o 9. hodine otvára u nás svoje brány prvý oficiálny obchod so zariadeniami obľúbeného výrobcu Xiaomi. Prvým zákazníkom sa návšteva Xiaomi Mi Store môže oplatiť.

Xiaomi Mi Store nájdete v bratislavskom nákupnom centre Bory Mall. Prevádzkovateľ si pripravil pre prvých zákazníkov špeciálny otvárací bonus, ktorý určite stojí za to.

Pre prvých 100 zákazníkov je v Xiaomi Mi Store pripravený smartfón Xiaomi Redmi Note 5A v 16 GB verzii, ktorý si môžu zakúpiť s 50 % zľavou, čiže za rovnú polovicu z pôvodnej ceny.

Presnú cenu si predajca zatiaľ necháva pre seba a dozvieme sa ju až na mieste, kde nebudeme chýbať.

xiaomi obchod
Xiaomi Redmi Note 5A

Pripomenieme, že Xiaomi Redmi Note 5A disponuje 5,5-palcovým IPS HD displejom, čipsetom Snadpragon 435 z dielne výrobcu Qualcomm alebo 13 Mpx fotoaparátom so svetelnosťou f/2.2. Predná kamera má dokonca 16 Mpx a clonu f/2.0.

Samozrejmosťou je vyladené užívateľské prostredie v najnovšej verzii MIUI 9, ktoré je postavené na základoch operačného systému Android Nougat.

Ďalšie zariadenia v Mi Store

V slovenskom obchode Xiaomi nenájdete iba smartfóny. Na pultoch sa tiež objaví široké portfólio nesmierne populárneho príslušenstva, nebudú chýbať tablety či ďalšie smart zariadenia.

Predajca v podstate pokryje celý ekosystém zariadení od Xiaomi. Ako cenovo dostupný, no funkčný vianočný darček môžu poslúžiť slúchadlá Xiaomi, externé batérie, fitness náramok a ďalší sortiment z radu kompaktnejších gadgetov.