Spoločnosť Samsung Electronics Czech and Slovak spustila od stredy 13. decembra 2017 súťaž o dizajnové kryty Alcantara s olympijským dizajnom a o jedinečný týždenný pobyt na zimných olympijských hrách v Pchjongčchangu.

Podmienkou pre zapojenie sa do súťaže je kúpiť si jeden zo smartfónov Samsung Galaxy S8, S8+ alebo Note8 u jedného z partnerov a zaregistrovať sa na stránke http://www.samsung.com/sk/offer/olympicpromo.

Výherný pobyt pre dve osoby na olympijských hrách v Pchjongčchangu sa uskutoční od 20. do 26. februára 2018. Výherca v rámci neho získa letenky, transfer, ubytovanie, lístky na športoviská a vstup do Slovenského domu, ktorý organizačne zabezpečuje Slovenský olympijský výbor.

Súťaž trvá od 13. decembra 2017 do 20. januára 2018. Výherca pobytu na olympijských hrách bude vyžrebovaný najneskôr do 31. 1. 2018.

Puzdro Alcantara so svojou mäkkou semišovou textúrou dodá Galaxy Note8 či Galaxy S8 a S8+ prémiový vzhľad. Je spracované z materiálu Alcantara SpA, ktoré pochádza z Talianska a používa sa napríklad v interiéri luxusných áut. Odolný kryt ochráni telefón pred poškriabaním či otrasmi a navyše je možné ho pohodlne umyť vodou a mydlom.

Zoznam partnerov:

Alza.sk Mobilonline.sk
Andreashop.sk mp3.sk
Andreashopsala.sk NAY a.s.
Datacomp Nikita.sk
DATART INTERNATIONAL, a.s. O2 – sieť predajní
Dates Mobile OKAY
Digitall Orange
Domoss PLANEO Elektro
Elektromax Shoppie.sk
Elsatex Slovak Telekom – sieť predajní
Hej.sk Šekoshop
Mall.sk TPD/Euronics