Úvod Zariadenia Smartwatch Hodinky Samsung Gear S3 získavajú aktualizáciu: Rieši najotravnejší problém!

Hodinky Samsung Gear S3 získavajú aktualizáciu: Rieši najotravnejší problém!

5
Samsung Gear S3
Samsung Gear S3

Inteligentné hodinky Samsung Gear S3 poháňa operačný systém Tizen, ktorý Samsung nedávno povýšil na verziu 3.0. Aktualizácia priniesla pre hodinky rad nových a určite vítaných funkcií. 

Aktualizácia sa pre hodinky Samsung Gear S3 začala šíriť asi pred mesiacom, no obsahovala aj chybu. Užívatelia začali vo veľkom hlásiť zhoršenú výdrž na jedno nabitie a z tohto dôvodu výrobca doručovanie takzvanej Value Pack aktualizácie pozastavil.

Kórejský gigant aktualizáciu po niekoľkých dňoch upravil a vydal ju nanovo, čiže s nadmerným vybíjaním batérie by mal byť koniec. Táto aktualizácia sa už momentálne šíri, a to naprieč Európou.

Gear S3
Samsung Gear S3

Balíček s novým softvérom je doručovaný v dávkach, preto sa treba obrniť istou dávkou trpezlivosti. Verzia firmvéru nesie označenie R760XXU2CQL1.

Inteligentné hodinky s OS Android Wear

Pokiaľ ste hrdým nositeľom jedného z modelov inteligentných hodiniek, ktoré bežia pod hlavičkou operačného systému Android Wear, aj pre vás máme dobré správy.

Google už rozbehol proces aktualizácií na verziu Oreo aj pre zariadenia s OS Android Wear. Presný zoznam smart hodiniek, ktoré aktualizáciu dostanú (zatiaľ) neexistuje. Istí si ale môžeme byť napríklad modelom LG Watch Sport alebo Huawei Watch 2.