Novinka zo stajne čínskeho výrobcu OUKITEL, model MIX 2, sa začal predávať len minulý týždeň, teraz sa jeho dostupnosť rozširuje. AndroidPortal.sk zistil, že výrobca je schopný rozposielať zariadenia okamžite po tom, ako si ich objednáte. Okrem toho, vďaka strategickému partnerstvu s obchodom GearBest výrobca ponúka exkluzívnu zľavu, ktorá sa oplatí využiť.

Nový smartfón zaujíma hlavne svojim dizajnom, výkonom a ďalšou výbavou. Tu je 8 najväčších lákadiel OUKITEL MIX 2.

5,99-palcový FHD+ displej s pomerom strán 18:9

OUKITEL MIX 2 ponúka 5,99-palcový displej s rozlíšením 2 160 x 1 080 pixelov, ktorý vyzerá úchvatne. Vynikajúci je aj jeho pomer strán – 18:9 – vďaka ktorému je zariadenie o niečo užšie a vyššie. Lepšie sa tak drží a zobrazí viac informácií.

8-jadrový čipset Helio P25 a MALI-T880 MP2 GPU

OUKITEL MIX 2 je prvým smartfónom, v ktorom sa objaví novinka od MediaTeku, Helio P25. Výrobca vykonal niekoľko interných testov, vďaka ktorým opravil desiatky chýb. Výsledkom je smartfón, ktorý má poriadny výkon a funguje bez zásekov.

6 GB RAM a rozšíriteľné 64 GB úložisko

Veľká kapacita úložiska je v dnešnej dobe dôležitá. Okrem toho sa však nemôže zabúdať ani na operačnú pamäť (RAM), ktorá sa stará o plynulý chod aplikácií. MIX 2 ponúka až 6 GB RAM, ktorá pomáha procesoru Helio P25 ponúknuť dostatok výkonu na to, aby si nikdy nemal pocit, že telefónu chýba výkon. Výrobca dokonca tvrdí, že MIX 2 je schopný naraz pracovať až s 50-timi aplikáciami, a to je už naozaj slušné číslo!

21 Mpx + 2 Mpx duálny a 13 Mpx predný fotoaparát

Zariadenie ponúka niekoľko rôznych režimov pre fotenie, ktoré sú perfektným spoločníkom pri všetkých výletoch, oslavách alebo iných udalostiach.

4 080 mAh batéria

OUKITEL je spoločnosť, ktorá si svoju slávu vybudovala na základe zariadení s poriadne veľkými batériami. MIX 2 je vybavený 4 080 mAh akumulátorom, ktorý ti vydrží celý náročný deň.

Technológia rýchleho nabíjania

Pri telefóne s veľkou batériou nie je nič horšie, ako keď ho pripojíte na nabíjačku a on sa začne nabíjať pomaličky. Pri MIX 2 to nehrozí. Disponuje totiž technológiou rýchleho nabíjania (9V2A).

Senzory, senzory senzory

OUKITEL MIX 2 obsahuje všetky senzory a snímače, ktoré potrebuješ k pohodlnému a bezpečnému používaniu telefónu. Okrem snímača odtlačkov prstov na zadnej strane v ňom nájdeš aj gyroskop, geomagnetický senzor či kompas.

Krásny dizajn

Zariadenie, ktoré si kúpiš o tebe veľa hovorí. Je to práve dizajn, ktorý na prvý pohľad zaujme najviac ľudí. V OUKITEL sa tento rok poriadne pochlapili a MIX 2 doviedli takmer k dokonalosti.

OUKITEL MIX 2 je dostupný v 3 farebných prevedeniach: modrej, čiernej a striebornej. Práve strieborná verzia zatiaľ nie je dostupná (jej vyrobenie je náročnejšie), zvyšné dve verzie si však môžeš kúpiť už dnes. Ak ťa MIX 2 zaujal, neprehliadni akciu v obchode GearBest, ktorý medzi 4. a 11. decembrom predáva MIX 2 za 229,99 dolárov (195,57 €).

Viac informácií sa dozvieš na oficiálnom webe výrobcu.