Úvod Oukitel Oukitel K10 Predstavujeme OUKITEL K10: Batériové monštrum s 11 000 mAh akumulátorom!

Predstavujeme OUKITEL K10: Batériové monštrum s 11 000 mAh akumulátorom!

Tlačová správa

0

Do nového roka nám ostáva už len niečo menej ako tri týždne. OUKITEL prechod medzi starým a novým rokom už roky oslavuje predstavením tzv. batériového monštra, teda telefónu, ktorý ponúka obrovskú kapacitu batérie pre tých najnáročnejších zákazníkov.

Tento rok nebude výnimkou. Spoločnosť predstavuje model K10, ktorý ponúka až 11 000 mAh batériu.

Nový K10 ponúka 6,0-palcový Full HD displej s rozlíšením 2 160 x 1 080 prekrytý 2.5D krycím sklom. Výrobca tvrdí, že výroba jedného kusu trvá kvôli komplikovaným procesom až štyri dni. Základom OUKITEL K10 je konštrukcia zo zliatiny horčíka, zadnú stranu zas prekrýva skutočná koža z austrálskych kráv. Ako novinka vyzerá si môžeš pozrieť aj na videu nižšie.

Ako sme už spomenuli, základom K10 je jeho obrovská, 11 000 mAh batéria od spoločnosti BAK. K10 je tak vďaka akumulátoru s veľkou kapacitou a inteligentnou správou energie schopný poskytnúť výdrž, ako máloktorý iný smartfón. Z testov OUKITEL vyplýva, že vám hravo vydrží nabitý 1 týždeň, a to aj pri náročnejšom používaní. Dobrou správou je aj fakt, že spoločnosť pripravuje 5V/5A rýchlonabíjačku, vďaka čomu pre nabitie tak veľkej batérie nebudete musieť čakať celý deň. Očakáva sa, že nová technológia to zvládne do 2,5 hodiny.

V porovnaní s K10000 dostane K10 až 6 GB RAM64 GB pamäť. Automaticky sa tak stane vlajkovým modelom spoločnosti. Zariadenie sa na trh dostane už začiatkom budúceho roka, takže záujemcovia nebudú musieť dlho čakať.

Viac informácií nájdete na webe www.oukitel.com.

– Tlačová správa –