Úvod Výrobcovia OnePlus OnePlus 6 má prísť už začiatkom 2018: Prinesie vraj snímač odtlačkov priamo...

OnePlus 6 má prísť už začiatkom 2018: Prinesie vraj snímač odtlačkov priamo v displeji!

Spoločnosť plánuje konkurovať telefónom, ako Galaxy S9 a S9+.

10

Spoločnosť OnePlus v novembri predstavila svoju novú vlajkovú loď, OnePlus 5T. Dalo sa to čakať, keďže to isté spravila aj rok predtým. Vyzerá to však tak, že si označenie vlajkovej lode nebude užívať príliš dlho. Zdroje pre server GizmoChina prezradili, že výrobca sa už teraz pripravuje na predstavenie OnePlus 6.

K predstaveniu by malo dôjsť už v marci 2018, takže o pár mesiacov. Možno si myslíte, že je to príliš skoro po predstavení OnePlus 5T a pravdepodobne máte pravdu. OnePlus sa však bude snažiť konkurovať veľkým modelom, ako napríklad Galaxy S9 či S9+, čo je azda hlavný dôvod, prečo na trh príde tak skoro po uvedení modelu 5T.

Čo sa špecifikácií týka, OnePlus 6 bude poháňať procesor Qualcomm Snapdragon 845, čo nám vôbec neprekvapuje, keďže vo OnePlus veľmi radi využívajú to najlepšie, čo je v ten čas na trhu. Čo je však zaujímavejšie je zahrnutie snímača odtlačkov prstov priamo v displeji. Aj to môže byť jeden z hlavných ťahúňov predajov, keďže Galaxy S9, ani S9+ takto uložený snímač mať nebudú.

Pre tvrdenie, že OnePlus 6 určite príde v marci je ešte príliš skoro. Uvidíme, ako sa situácia vyvinie. Sme si však istí, že všetci výrobcovia budú robiť čo sa dá, len aby si odkrojili z trhového podielu Samsungu čo i len malinký kúsok.

Na ktorý telefón sa tešíš najviac ty? Je to niečo z tvorby Samsungu, OnePlus, Huawei, LG, Sony alebo niekoho iného?