Úvod Zariadenia Kúpil si si OnePlus 5T? Na doručenie môžeš čakať dlhšie, toto je...

Kúpil si si OnePlus 5T? Na doručenie môžeš čakať dlhšie, toto je dôvod!

2

Spoločnosť OnePlus krátko po spustení predaja svojho posledného vlajkového modelu informovala, že ide o vôbec najrýchlejšie sa predávajúci smartfón z vlastnej produkcie.

Niečo podobné výrobca OnePlus tvrdil aj pri predošlej generácii OnePlus 5. To znamená, že OnePlus 5T sa predáva ešte lepšie ako predchodca. Predajný rekord podľa slov výrobcu prekonal iba 6 hodín po spustení predaja.

Výrobca nezverejnil presné čísla, ktoré by vypovedali o skutočnom počte predaných kusov. Väčšinou ide o zámer. Presný počet predaných kusov by umožnil výrobcu porovnávať s konkurenciou, ktorá je často silnejšia.

Správa o najrýchlejšie sa predávajúcom smartfóne vyzerá podstatne atraktívnejšie. Nech je počet predaných kusov akýkoľvek, zariadenie sa stále stretáva s vysokým dopytom. Napomáha aktuálne predvianočné darčekové obdobie a iba mierne zvýšená cena modelu OnePlus 5T.

oneplus 5T
Odosielanie do našich končín sa môže omeškať iba mierne…
oneplus 5T
…horšie sú na tom záujemcovia v USA

OnePlus 5T je navyše jediným zariadením výrobcu, ktoré sa predáva. Nemá tak internú konkurenciu. Momentálny vysoký dopyt môže spôsobiť, že svoj vytúžený OnePlus 5T nemuste obdržať krátko po objednaní.

Európsky región je na tom stále dobre. Oficiálny e-shop OnePlus hlási, že objednané zariadenia budú odoslané adresátom do piatich dní. Zákazníci v USA musia počítať s prípadným 10 až 15-dňovým expedičným oneskorením.

Na dobé sa síce čaká, no ak je OnePlus 5T vašim favoritom a chcete ho mať pod stromčekom včas, s kúpou by sme neváhali.