Úvod Aplikácie Pozor, jedna z najlepších launcher aplikácií v zľave iba za 0,50 EUR

Pozor, jedna z najlepších launcher aplikácií v zľave iba za 0,50 EUR

3
nova launcher prime

V obchode Google Play môžeme nájsť niekoľko veľmi kvalitných launcher aplikácií, ktoré dokážu pretvoriť užívateľské prostredie smartfónu na niečo prívetivejšie a funkčnejšie. 

Medzi ne určite patrí Nova Launcher, ktorý je na trhu už šesť rokov a patrí k tomu najlepšiemu spomedzi spúšťačov alternatívnych užívateľských prostredí.

Nova Launcher je možné používať v dvoch verziách. Bezplatná verzia ponúka základnú funkcionalitu a až s platenou verziou získate všetky užívateľské možnosti vysoko hodnoteného spúšťača (4.8*).

Nova Launcher Prime ste si mohli kúpiť v bežnom režime za takmer 5 EUR, čo nie je málo, ale prínos rozšírených funkcií je na druhú stranu veľký. Momentálne je však platená verzia spúšťača k dispozícii iba za 0,50 EUR, čo by bola škoda nevyužiť.

launcher
© Google Play

Teda aspoň v prípade, ak vás už omrzelo užívateľské prostredie výrobcu alebo iný z zo spúšťačov tretích strán. Nova Launcher Prime obsahu doslova tonu možností, ako si prispôsobiť prostredie zariadenia k obrazu svojmu.

Nova Launcher Prime za 0,50 € nájdete v obchode Play, kam vás presmeruje tento odkaz. S kúpou neváhajte, približne 80-percentná zľava je iba dočasná.