Úvod Ostatné Drony Natoč koniec roka dronom: K týmto štyrom máme kódy so zľavou!

Natoč koniec roka dronom: K týmto štyrom máme kódy so zľavou!

0
dron

Koniec roka, lyžovačku a vlastne čokoľvek, čo stojí za pohľad môžete natočiť z jedinečnej perspektívy pomocou jedného zo štyroch dronov, ku ktorým sme dostali kódy so zľavou.

Začneme najlacnejším modelom GoolRC T47, ktorý má 6-osovú stabilizáciu a HD 720p kameru. Dron je nielen v zloženom stave veľmi kompaktný. Na dĺžku meria iba 14,6 centimetra, široký je 6,4 cm a vysoký iba ľahko nad 3 cm.

V prenosnom kompaktnom kufríku, do ktorého je dron zabalený, nájdete tiež diaľkový ovládač do jednej ruky so zaujímavým spôsobom ovládania. Je tu aj aplikácia pre smartfóny.

dronom

Dron sa udrží vo vzduchu 7 minút a ovládateľný rádius nie je taktiež príliš veľký. Za cenu necelých 35 EUR však ide o terno. Táto cena sa vám objaví po zadaní kódu so zľavou pri objednávke. Podľa stránky bude dron u vás za 7 – 12 dní.

GoolRC T47

Cena: 34,39 EUR | Kód so zľavou: GRCT47

O niečo drahšie vychádza lepšie vybavený model Binge 1 z dielne toho istého výrobcu. Aj tento dron je vyrobený z plastu, no v jeho čele sa nachádza kamera s plnohodnotným FHD rozlíšením.

2000 mAh batériu nabijete za 100 minút, pričom 375 gramov vážiaci dron udrží vo vzduchu schopnú štvrťhodinu. S ovládaním cez mobilnú aplikáciu budete mať nad dronom kontrolu v 200-metrovom rádiuse.

Lepšie padne do dvoch rúk pribalený veľký ovládač, ktorý poskytne širší manévrovací priestor v rádiuse až 500 metrov. Dron sa vie automaticky vrátiť na miesto odkiaľ vzlietol v prípade nedostatku energie alebo pri strate signálu.

dronom

O lietajúcu hračku tak určite neprídete. Pôvodnú cenu 151 EUR si znížite kódom, ktorý vyčaruje cenu približne 120 EUR. 

GoolRC Binge 1

Cena: 120,39 € | Kód so zľavou: GRCB1

Ak túžite po serióznejších záberoch, ostatne dva typy dronov stoja takmer rovnako, približne 275 EUR bez zľavy. Líšia sa konštrukčným vyhotovením tela, ktoré je stále osadené štyrmi ramenami s rotormi.

OBTAIN C-FLY sa trochu ponáša na DJI Mavic Pro. Jeho FullHD kamera je osadená v 3-osom stabilizátore, čo nahráva výborným záberom z vtáčej perspektívy. Presné GPS navádzanie je samozrejmosťou, rovnako automatický návrat domov v prípade komplikácií pri lete, či masívna batéria.

dronom

Takmer polhodina letu je už viac ako dostatočná. OBTAIN C-FLY môže byť váš za cca 258 EUR. Stačí pri objednávke zadať kód so zľavou a cena sa okamžite zmení.

OBTAIN C-FLY

Cena: 257,99 € | Kód so zľavou: F803

Na záver pridávame druhý drahší typ, ktorý je našim favoritom. WINGSLAND M5 bol totižto navrhnutý s dôrazom na rýchlosť letu. Rýchlosť 12 metrov za sekundu ocenia skôr skúsenejší piloti, ktorým už nejaký ten dron rukami prešiel.

dronom

Najlepší je tiež pridružený ovládač, do ktorého vložíte smartfón a vďaka živému prenosu uvidíte to, čo uvidí dron. Dron obsahuje GPS snímač, optický a ultrazvukový senzor, automaticky vzlietne a pristane, vie krúžiť okolo jedného bodu záujmu a podobne.

Tento prémiovejší kúsok stojí 276 EUR bez zľavy. Kód WSM5 ale cenu zníži.

WINGSLAND M5

Cena258,85 € | Kód so zľavou: WSM5

Ak vás ani jeden dron nezaujal, nevadí. Na akýkoľvek iné zariadenie získate zľavu desať percent, ak pri objednávke zadáte kód s textom SALE10.