Chcete vedieť, čo tento rok letelo na slovenskom YouTube? Rebríčky najpopulárnejších videí zverejnené vždy koncom roka prezrádzajú, ktoré videá si získali najväčšiu priazeň medzi Slovákmi.

„Aj keď rebríček hudobných videí nasleduje globálne trendy, predsa len je tu jedna slovenská pieseň, ktorá v roku 2017 poriadne zarezonovala na slovenskom YouTube. Stačí len povedať „Hej, Sokoly“. Tejto piesni patria až dve priečky v hudobnom rebríčku. Gratulujeme!

V nehudobnom rebríčku síce vedú úpravy hitu Despacito v podaní David Band a tiež českého YouTubera Kovyho, no určite stojí za zmienku aj netradičné stretnutie medveďa a cyklistov na Malinô Brde. Ustáli to celkom dobre, nemyslíte?“ povedala Alžbeta Houzarová, PR manažérka Google pre Českú republiku a Slovensko.

Zábava, emócie a silné momenty

Rebríček najpopulárnejších nehudobných videí roka inšpiroval hit Despacito. Slovenskí YouTuberi si pripravili špecialitku k príchodu roka 2017. Do rebríčka sa na štvrtom mieste dostal aj medveď zatúlaný na cyklistickú trať na Malinô Brde. Školské lavice nám pripomenulo video s vykreslením rôznych typov učiteľov.

Slinné žľazy nám sťahovalo pri pohľade na GoGa, ako ochutnával kyslé cukríky, nasleduje GoGov Vlog., kde sa snaží zhrnúť všetky dôležité veci. V slovenskom rebríčku nechýba ani Peter Sagan, ktorý opäť raz predviedol perfektný finiš v Bergene.

bergen

Určite si spomeniete aj na svoj obľúbený predmet, keď sa vás spýta Sajfa – možno to bude slovenčina a možno štvorec. Rebríček uzatvára Expl0ited s Matúšom, ktorí prežili noc v Aquaparku.

Slovenský YouTube Rewind 2017 – najpopulárnejšie nehudobné videá:

Fenomén Sokoly

Hudba je neoddeliteľnou súčasťou toho, čo vyhľadávame na YouTube. Absolútnou topkou v rebríčku najpopulárnejších hudobných videí sa stal hit Despacito. Rebríček však ovládli aj anglický spevák Ed Sheeran so svojou piesňou Shape of you, zo slovenských interpretov zabodovala pieseň Hej, Sokoly! v podaní I.M.T. Smile a Ondreja Kandráča.

youtube videa

A to hneď dvakrát. K hviezdam hudobnej scény na Slovensku sa zaradil aj španielsky spevák Enrique Iglesias s hitom Subeme la radio, ďalej Chaismokers a Coldplay s piesňou Something just like this. V rebríčku tiež figuruje aj americká skupina Imagine Dragons s hitom Thunder.

Nováčikmi v rebríčku sú aj spevák Jason Derulo s piesňou Swalla a tiež pieseň Mama, ktorá vznikla vďaka spolupráci anglického dídžeja a skladateľa Jonasa Bluea a austrálskeho YouTubera a speváka Wiliama Singea.

Slovenský YouTube Rewind 2017 – najpopulárnejšie hudobné videá:

Hudobný rebríček slovenských interpretov valcuje raper Kali, no kráľovská koruna patrí skupine I.M.T Smile a Ondrejovi Kandráčovi s pesničkou „Hej, Sokoly!“.

Cestu do hudobného rebríčka slovenských interpretov si našiel aj Lukáš Adamec a jeho letný hit Horúca láska, raper Separ, spevák Miro Jaroš a prvú desiatku uzatvára Dominika Mirgová.

Slovenský YouTube Rewind 2017 – najpopulárnejšie slovenské hudobné videá:

Globálne rebríčky

Globálny YouTube Rewind 2017 – najpopulárnejšie nehudobné videá:

Globálny YouTube Rewind 2017 – najpopulárnejšie hudobné videá:

Rebríčky najpopulárnejších YouTube videí v roku 2017 sú zostavované na základe vzhliadnutí, zdieľaní, komentárov, lajkov a ďalších faktorov.

Naše YouTube videá

Naše YouTube videá síce nie sú také populárne ako snímky vyššie, no v roku 2017 ich tiež pár vzniklo. Zaujal vás napríklad slepý foto test dvoch lacných smartfónov, nemohli sme sa nepozrieť na trendovú konzolu Nintendo Switch, jedného marcového dňa nám nečakane dorazila záhadná krabička z Číny a nevynechali sme ani video recenziu reinkarnovanej Nokie 3310 (2017).

slepy test

Oku našej kamery neunikli recenzované vlajkové lode Samsung Galaxy S8 a Galaxy Note8. Dokonca sme sa pozreli aj na iPhone X v rámci unboxingu. Koncom septembra sme točili na Islande a nedávno v ďalekej Číne.

Ak chcete vidieť viac, všetky naše YouTube videá nájdete na tejto adrese.