Úvod Výrobcovia LG LG V30 Signature Edition s 256 GB pamäťou a keramikou stojí viac...

LG V30 Signature Edition s 256 GB pamäťou a keramikou stojí viac ako iPhone X!

0
LG V30
LG V30

Kórejské LG trochu prekvapilo uvoľnením novej verzie vlajkového smartfónu V30 s prívlastkom Signature Edition, ktorá je už od prvého pohľadu poriadne luxusná.

Pohľadom to nekončí. Ak smartfón uchopíte do ruky, dotkne sa vás prémiová keramika, z ktorej je telo novej verzie vyrobené. Niečo podobné sme už videli (a držali) pri výrobcovi Xiaomi a jeho smartfóne Mi Mix.

Keramické telo vtedy pôsobilo veľmi prestížne, ale daňou bola jeho vysoká klzkosť.

LG V30 Signature Edition je takmer identický s bežnou verziou modelu LG V30. Zadná sklenená časť bola nahradená zirkónovo-keramickou doskou v dvoch farbách. Vybrať si môžeme bielu a čiernu.

Všetko ostatné je rovnaké, až na operačnú pamäť, ktorá má kapacitu 6 GB. Polepšil si tiež interný ukladací priestor s povýšenou kapacitou 256 GB. Je dôležité poznamenať, že LG V30 Signature Edition príde na trh už s OS Android Oreo.

LG V30

Bežné prevedenie aktualizáciu na verziu Oreo ešte len získava. LG V30 Signature Edition bude unikátom, ktorého sa vyrobí iba 300 kusov. Niektorí majitelia budú môcť mať na zadnej keramickej strane vyryté svoje meno, resp. podpis.

V balení sa spolu so smartfónom budú nachádzať rovno dva páry slúchadiel Bang & Olufsen. Jedny bezdrôtové a druhé klasické drôtové. Bang & Olufsen logo je inak samozrejmé aj pre keramickú zadnú stranu.

Asi ani nemusíme dúfať, že LG V30 Signature Edition nájdeme niekde v našom regióne. 300 kusov pravdepodobne zmizne hneď a predávať sa budú za dva milióny juhokórejských wonov za kus, čiže asi za 1545 EUR.

Ak si brúsite zuby na bežnú verziu LG V30, tá sa už prediera na našom trhu s maloobchodnou odporúčanou cenou 899 €. V priebehu tohto mesiaca by sa mala objaviť aj v ponukách operátorov.