Úvod Výrobcovia Huawei Unikol plán produktov Huawei na budúci rok: Na toto všetko sa môžeme...

Unikol plán produktov Huawei na budúci rok: Na toto všetko sa môžeme tešiť!

2

Sympatický výrobca Huawei má za sebou jeden z najúspešnejších rokov vo svojej histórii. Predal rekordný počet zariadení, ktoré obdržali vynikajúce hodnotenia či už od recenzentov, tak od samotných spotrebiteľov.

Úspešné neboli len zariadenia Huawei, ale aj dcérskej spoločnosti Honor. Čo si pre nás však obe spoločnosti prichystali pre budúci rok?

Uniknutá prezentácia výrobcu naznačuje, že sa firma v prvom štvrťroku zameria na posilnenie predajov Mate 10 Pro a Lite, zároveň by však mali byť predstavené aj dva nové smartfóny Huawei s označením Maya a Salina. Na trh však má prísť aj jeden smartfón značky Honor, náramok A2 Band a tiež samostatná 360-stupňová kamera.

Vlajková loď pre jar 2018 má prísť až v druhom štvrťroku, pričom zložená bude hneď z troch modelov – Huawei P11, P11 Plus a P11 Lite. Niektoré zdroje dokonca uvádzajú, že nepôjde o model P11 ale rovno P20. Čo je na tom pravdy overiť nevieme. Ponuku Huawei bude dopĺňať aj novinka od Honoru.

Dcérska spoločnosť Huawei by svoj telefón mala predstaviť aj v treťom kvartáli, v ktorom sa neobjaví žiadne iné zariadenie. Znovu sa znovu rozbehne v štvrtom štvrťroku, keď má doraziť nový rad Mate Pro a Mate Lite.