Úvod Výrobcovia Honor Honor V10 zaznamenal slušný predpredaj: Európske predstavenie sa odohrá zajtra

Honor V10 zaznamenal slušný predpredaj: Európske predstavenie sa odohrá zajtra

0
honor v10

Výborne vybavený a skvele vyzerajúci Honor V10 ako zástupca z radu dostupných vlajkových lodí sa začne v domovskej Číne predávať už zajtra. Jeden z najväčších tamojších predajcov hlási patričný dopyt. 

Predajca JD.com patrí medzi najväčších čínskych obchodníkov (nielen) s elektronikou. Do zajtrajšieho spustenia predaja prejavilo záujem o toto zariadenie takmer 600 000 potenciálnych zákazníkov. Ide o výhradné čísla predajcu JD.com.

Konkurenční predajcovia predbežné registrácie pre smartfón Honor V10 nespustili. Taký Vmall a Tmall ale istotne na základe predošlých skúseností počítajú s vysokým dopytom. Podobne ako JD.com, aj Vmall a Tmall patria k najväčším obchodníkom v Číne.

Honor V10 je možno dobrý a možno žiadaný, no stále je reč o situácii v domovskej Číne. Smartfóny Honor si ale zvykli nájsť cestu aj do Európy a model V10 výnimkou nebude.

Honor V10
Pozvánka na zajtrajšiu udalosť

Už zajtra sa odohrá oficiálna tlačová udalosť, kde bude Honor V10 predstavený európskym a poprípade tiež americkým spotrebiteľom. Honor zvykne organizovať dve predstavenia jedného zariadenia. Jedno pre domáci čínsky trh a druhé s celosvetovým dosahom.

Posledný Honor sa javí ako veľmi lacný. Po prepočte z čínskej ceny sa dostaneme na približnú sumu 400 €, s ktorou ale v našich končinách rátať nemôžeme. U nás je skôr reálnych 500 €, čím by Honor V10 skvele konkuroval napríklad podobne zameranému modelu OnePlus 5T.

Na pomenovanie Honor V10 by sme si zatiaľ príliš nezvykali. Je možné, že európska verzia dostane iné označenie. V minulosti padla zmienka o názve Honor 9 Pro. Všetky detaily sa dozvieme zajtra, 5. decembra v Londýne.