Úvod Hry SŤAHUJ hru Hitman Sniper, ktorá je dočasne k dispozícii zadarmo! + ďalší...

SŤAHUJ hru Hitman Sniper, ktorá je dočasne k dispozícii zadarmo! + ďalší obsah

0
hitman sniper

Vývojári zo SQUARE ENIX si pripravili malý vianočný darček v podobe jednej z najpopulárnejších strielačiek v obchode Play. Titul Hitman Sniper si totižto môžete stiahnuť úplne zadarmo. 

Hitman Sniper stihol za svoje pôsobenie v obchode Google Play zabaviť viac ako jeden milión hráčov. Hra sama o sebe nebola drahá, stála necelé jedno euro, no aj to je viac ako nula.

V úlohe agenta 47 musíte zlikvidovať desať primárnych cieľov, čo však nie je všetko. Spolu so sekundárnymi úlohami môžete absolvovať až 150 misií. Na výber máte z dvoch herných režimov.

Prvý herný režim, Montenegro, je klasickou kariérou, v ktorej budete postupovať hrou až do jej úplného finále. Teda pokiaľ budete mieriť presne a nepriatelia vás neodhalia.

Hitman Sniper
© Hitman Sniper

V režime Death Valley musíte chrániť osobu menom Ben, ktorá sa snaží opraviť svoje auto, no ocitla sa v hľadáčiku armády zombie. Zombíkov musíte systematicky likvidovať po vlnách, v ktorých budú prichádzať.

Zarobené peniaze za likvidácie použijete na nákup nových zbraní, resp. pre vylepšenie tých vlastnených. Ak chcete získať hru Hitman Sniper úplne zadarmo, klikajte SEM.

Ďalšie hry

Pri jednej hre vás samozrejme nenecháme. Siahnuť môžete po ďalších hrách, ktoré sú k dispozícii bezplatne. Po kliknutí na názov hry budete okamžite katapultovaní do obchodu Google Play. Pridávame aj pár aplikácií a balíčkov s ikonami – všetky zadarmo.

Aplikácie

Ikony