Úvod Zariadenia GearBest spustil predpredaj pre Vernee X, novinku s minimálnymi rámikmi a objemnou...

GearBest spustil predpredaj pre Vernee X, novinku s minimálnymi rámikmi a objemnou batériou!

0
vernee x
© GearBest

Vernee X dostal oficiálnu podobu len pred nedávnom a momentálne už prebieha jeho globálny predpredaj. Spustil ho jeden z najznámejších zahraničných predajcov GearBest.

GearBest spustil predpredaj už včera a bežať bude do 25. decembra. Uvádzacia cena necelých 214 EUR je viac ako dobrá. V čase písania tohto článku zostával k dispozícii ešte dostatočný počet dostupných kusov.

Podľa stránok predajca pristúpi k expedícii objednaných kusov v prvej polovici januára.

Vernee X bude na trhu bojovať nielen prívetivou cenou, ale aj displejom s pomerom strán 18:9 a FHD+ rozlíšením. Samozrejmosťou sú veľmi štíhle rámiky v štýle OnePlus 5T alebo napr. Mate 10 Pro.

vernee x
© GearBest

Vernee X má až štyri kamery, dve vzadu a dve na prednej strane. Smartfón meria 159,5 x 76 x 9,8 milimetra a do takto veľkého tela sa vtesnala až nevídane veľká 6200 mAh batéria.

Srdcom zariadenia je jeden z najnovších čipsetov výrobcu MediaTek, typ Helio P23, ktorý pracuje so 6 GB operačnou pamäťou a so 128 GB interným úložiskom. V popise si všímame LTE B20, čiže podporu aj pre 800 MHz pásmo využívané v našej krajine.

vernee x
© GearBest

Vernee X predpredaj

GearBest tiež ponúka zvýhodnenú cenu pre ďalšie smartfóny značky Vernee a na mobilné príslušenstvo, kde nás zaujal Xiaomi selfie stick za asi 13 EUR alebo ultra tenká 10000 mAh externá batéria rovnomenného výrobcu za necelých 14 EUR.

xiaomi selfie stick
© GearBest

Všetky detaily a ďalšie tu neuvedené zariadenia nájdete na webe predajcu.