Úvod Samsung Samsung Galaxy S9 Galaxy S9 na CES 2018 neukážeme, odkazuje Samsung

Galaxy S9 na CES 2018 neukážeme, odkazuje Samsung

Samsung Galaxy S9 príde neskôr.

0
Zdroj: SamMobile

Pred niekoľkými týždňami sa Internetom ako veľká voda prehnali správy o tom, že sa Samsung poponáhľa s predstavením ich nových vlajkových lodí, Galaxy S9 a S9+. Ukázať ich mal už na veľtrhu Consumer Electronics Show (CES) v Las Vegas, ktorý sa koná už v januári. Spoločnosť teraz informovala, že k takémuto predstaveniu nedôjde.

Ostávajú nám teda už len dve možnosti, kedy by sa tak mohlo stať. Bude to buď na veľtrhu Mobile World Congress 2018 v Barcelone (koniec februára) alebo na ich vlastnej udalosti, ako tomu bolo začiatkom tohto roka (marec).

Foto: PhoneArena

Samsung Galaxy S9 má ponúknuť niektoré z najpokrokovejších technológií, mierne vylepšený dizajn a duálny fotoaparát na zadnej strane, ktorý Galaxy S8 nemá. Chýbať mu však má snímač odtlačkov prstov zabudovaný priamo do displeja. Ten výrobca zatiaľ nestihol dokončiť. Zmeniť by sa to malo pri predstavení Galaxy Note 9.

Na druhú stranu sa však na CES 2018 môžeme tešiť na inú novinku od Samsungu, v našich očiach možno ešte zaujímavejšiu. Má ňou byť chystaný Samsung Galaxy X, prvý skladateľný smartfón určený pre predaj. Ísť má o novú kapitolu v smartfónoch, pomocou ktorej má Samsung ukázať budúcnosť ich smartfónov.