Úvod Aplikácie SŤAHUJ Defense Zone HD zadarmo a ďalšie aplikácie a hry v poriadnych...

SŤAHUJ Defense Zone HD zadarmo a ďalšie aplikácie a hry v poriadnych zľavách!

0
aplikácie

Svoju zbierku prémiových aplikácií a hier môžete obohatiť o ďalšie skvelé kúsky. Vybrali sme päť kvalitných aplikácií a hier, ktoré sú dočasne cenovo zvýhodnené.

Ako prvú dávame do pozornosti hru Defense Zone HD. Pôvodná cena hry 2,69 EUR dočasne klesla na samé dno. Úplne bezplatne tak získate kvalitnú vežičkovku s prepracovanou grafikou a širokými taktickými možnosťami.

Bohatý arzenál zbraní a obranných prostriedkov zužitkujete rovno na niekoľkých mapách. Nižšie vidíte sprievodné video k hre a ak nechcete váhať ani sekundu, hru nájdete v obchode Play na tejto adrese.

V 80-percentnej zľave sa nachádza hra Assassin’s Creed Identity. Cena klesla na 0,99 EUR. Hra má prestížne meno a veľký počet stiahnutí, no badať tiež horšie užívateľské hodnotenia.

Ak by predsa, v úlohe známeho zabijaka budete operovať v prostredí úchvatnej talianskej renesancie, kde vás čaká niekoľko desiatok misií. Titul spadá do žánru akčného RPG. Assassin’s Creed Identity Sťahujte TU.

Treťou a poslednou hrou vo výbere je titul Sky Gamblers: Storm Raiders. Letecká bojová hra zasadená do tematiky druhej svetovej vojny dostane každého fanúšika tohto žánru. Impozantné grafické spracovanie iba nahráva výbornej hrateľnosti, na ktorú si musíte zo začiatku trochu zvykať.

Zábava je ale zaručená a stáť vás bude 0,99 EUR. Cena klesla z pôvodných 4,49 EUR a do Google Play vás dostane tento odkaz.

Aplikácie

K trom hrám prihodíme dve aplikácie. Aktuálne mínusové teploty zrovna vonkajším aktivitám a turistike neprajú, no do budúcnosti sa určite hodí vysoko hodnotená aplikácia Locus Map Pro.

Ide totižto o profesionálnu navigačnú aplikáciu pre vyznávačov všetkých outdoorových aktivít, peších turistov, bikerov, horolezcov, bežcov alebo geocacherov. Aplikácia síce stojí až 3,69 EUR, jej cena ale klesla zo sumy 7,49 EUR. Pre stiahnutie klikajte SEM.

aplikacie

Posledným dielom vo výbere je Hi-Q MP3, prepracovaný hlasový záznamník. Je jedno, či ste na prednáške, konferencii, v práci, v škole alebo si potrebujete nadiktovať vianočný nákupný zoznam.

Hi-Q MP3 nahrá všetko v patričnej kvalite, nechýba widget, pozastavenie nahrávania, triedenie nahrávok, prepínanie medzi mikrofónmi či zdieľanie zaznamenaného obsahu všetkými online smermi. Schopnosti aplikácie vývojári ocenili na takmer štyri eurá. Aktuálne však môže byť vaša za 0,99 EUR.

aplikacie

Hi-Q MP3 získate v obchode Play prostredníctvom tejto priamej adresy.