Úvod Aplikácie Benchmark 3DMark dostal veľkú aktualizáciu: Porovnaj výkon svojho smartfónu s ostatnými

Benchmark 3DMark dostal veľkú aktualizáciu: Porovnaj výkon svojho smartfónu s ostatnými

0
3DMark

Asi najznámejšou aplikáciou pre testovanie výkonu je AnTuTu. V Google Play má ale schopných konkurentov, medzi ktorých určite patrí 3DMark. Tento benchmark skôr odporúčame hráčom mobilných hier. 

Ak chcete zistiť, ako si váš smartfón poradí s najnovšími mobilnými hrami, určite si nainštalujte najnovšiu verziu aplikácie 3DMark. Posledná aktualizácia toho zmenila viac ako dosť.

Prepracovania sa dočkalo užívateľské prostredie aplikácie. Slovo dostal Material dizajn, prehľadnosť, intuitívnosť a aplikácia tiež pracuje svižnejšie. Jednoduchšie sa dostanete k dôležitým grafom, hodnotenie výkonu svojho zariadenia porovnáte s priemerným hodnotením alebo rovno s konkurenčnými zariadeniami.

3DMark

Úplnou novinkou je test Slingshot Extreme, ktorý využíva najnovšie programovateľné rozhranie Vulkan API. Toto rozhranie nepodporujú staršie zariadenia, ktoré musia náročný test oželieť. Na podporu vás aplikácia upozorní.

Pokiaľ vám záleží na výkonnostných číslach z benchmark aplikácií, 3DMark v najnovšej verzii 2.0 nájdete v obchode Google Play na tejto adrese.