Úvod Hry Animal Crossing od Nintenda je hitom, za 23 dní si hru stiahlo...

Animal Crossing od Nintenda je hitom, za 23 dní si hru stiahlo 10 miliónov užívateľov

0
Animal Crossing

Japonské Nintendo uvoľnilo presne 22. novembra novú hru pre zariadenia s operačným systémom Android, ktorá sa nazýva Animal Crossing: Pocket Camp. Hra sa stretla s pozitívnou odozvou.

Obvykle nejaký čas trvá, kým dosiahnete významný míľnik v počte stiahnutí. Nintendo je ale Nintendo a ich najnovšiu hru si stiahlo 10 miliónov užívateľov iba v priebehu 23 dní.

Animal Crossing: Pocket Camp

Séria hier vznikla ešte pred 15-imi rokmi. Prvý diel debutoval na zostave Nintendo 64.

Hra samozrejme prešla transformáciou, ktorá ju pretavila do modernej podoby s prvkami, ktoré z hry urobili žiadaný artikel.

Animal Crossing

V hre budete budovať vlastný tábor, kemp, kde budete spolunažívať so svojimi priateľmi a zvieratami. Tábor vybavíte nábytkom, dekoráciami a všetkým, čo spríjemní pobyt vám, priateľom a milým zvieratkám.

Hra má kreslenú grafiku a zameranie na online interakciu. Hra je pozitíve hodnotená aj v slovenskej lokalizácii obchodu Google Play a dokonca sa dostala do redakčného výberu Google Play.

Ak hľadáte kvalitnú zábavku na dlhé blížiace sa sviatočné obdobie, Animal Crossing: Pocket Camp je ideálnym riešením. Hru sťahujte z obchodu Play TU.