Úvod Zariadenia Zľavy môžete využiť aj po skončení Black Friday. Tieto dva kúsky nájdete...

Zľavy môžete využiť aj po skončení Black Friday. Tieto dva kúsky nájdete za akciovú cenu

0

Black Friday je už za nami, no akciové ponuky u niektorých predajcov pretrvávajú aj naďalej. Finálna likvidácia skladových zásob neobišla ani čínsky e-shop Geekbuying, ktorý nás informoval o dvoch zlacnených produktoch, ktorým pridal aj zľavové kódy.

Prečo teda ponuku nevyužiť. V aktuálnej sú opäť zaradené dva skvelé produkty obľúbenej značky Xiaomi.

Xiaomi Redmi 4X

Tento kúsok je vybavený kovovou konštrukciou, ktorá je pri tomto výrobcovi celkom bežná. Do nej bol osadený kompaktný 5,0-palcový displej s HD rozlíšením a elegantným 2.5D zaoblením hrán. Pod ním sa tradične nachádza trojica kapacitných tlačidiel s absenciou snímača odtlačkov prstov.

Ten bol totiž umiestnený na zadnú stranu, hneď pod primárnu kameru, ktorá je vybavená 13 Mpx rozlíšením, f/2.0 svetelnosťou, PDAF zaostrovaním a LED bleskom. Čo sa týka selfie snímača, ten dostal do vienka 5 Mpx rozlíšenie a clonu f/2.2.

Keď nazrieme do vnútra zariadenia, nájdeme tu procesor Snapdragon 435 s ôsmimi jadrami o takte 1,4 GHz, grafický čip Adreno 505 či 4100 mAh batériu. Pamäťová konfigurácia predstavuje v tomto prípade kombináciu 3 GB pre RAM32 GB pre interné úložisko, ktoré je možné prostredníctvom microSD karty rozšíriť o ďalších 128 GB.

Vo výbave tiež nájdete OS Android 6.0 Marshmallow s vlastnou nadstavbou MIUI 8, podporu Dual SIM či plnú LTE konektivitu.

>>> Zobraziť cenu Xiaomi Mi 4X <<<

Xiaomi Huami Amazfit Bip Lite

Pod dlhým názvom nájdete malé zariadenie, a teda inteligentné hodinky takisto z produkcie Xiaomi. Minimalistický dizajn zahŕňa 1,28-palcovú HD obrazovku chránenú vrstvou Gorilla Glass, ktorá vám ukáže všetky dôležité informácie.

Okrem základných vecí ako zistenie aktuálneho času môžete hodinky využiť aj na zobrazenie notifikácií zo smartfónu (hovory, SMS, sociálne siete), stav vašej fyzickej aktivity či srdcovú činnosť.

Hodinky tiež obsahujú 190 mAh batériu, ktorá sľubuje 45 dní výdrže na jedno nabitie.

>>> Zobraziť cenu Xiaomi Huami Amazfit Bip Lite <<<

Obidve zariadenia sú k dispozícií za akciovú cenu. Nezabudnite však využiť kód GEEKBUYING, ktorý vám cenovku skrášli ešte viac. Je platný na obidva produkty.