Úvod Aplikácie WhatsApp: Vymažte odoslanú správu bez toho, aby adresát videl jej znenie

WhatsApp: Vymažte odoslanú správu bez toho, aby adresát videl jej znenie

1
whatsapp tit

Určite sa vám už stalo, že ste omylom odoslali správu inému adresátovi, v správe ste nechtiac uviedli zlý údaj alebo ste jednoducho odoslali správy, ktorých obsah ste si mali možno najskôr premyslieť.

Žiadny strach. Takéto správy môžete odstrániť bez toho, aby si ich adresát prečítal. To isté platí aj pre konverzačnú skupinu aplikácie WhatsApp, v ktorej sa môže nachádzať hneď niekoľko adresátov.

Pochopiteľne, funkcia odstraňovania správ má svoje limity. Ak si užívateľ doručenú správu prečíta ihneď po odoslaní, už vám nepomôže nič. Teda ak ju nestihnete vymazať bleskovým tempom.

WhatsApp na svojom oficiálnom blogu hovorí o 7-minútovom časovom limite. Pokiaľ od odoslania správy ubehne sedem minút, už ju neodstránite tak, aby adresát nevidel jej obsah.

správu

Adresát ale bude vedieť, že ste správu vymazali. Pôvodné znenie správy nahradí text „túto správu ste odstránili“. Informácia sa objaví priamo v okne chatu a poprípade aj v notifikačnej zóne.

Pre odstránenie správy stačí podržať prst na jej texte a ťapnúť na ikonu odpadkového koša v záhlaví. Z ponuky vyberiete Odstrániť u všetkých.

spravu

Pozor, na to, aby ste mohli novinku využívať, musíte mať nainštalovanú najnovšiu verziu aplikácie WhatsApp. To pochopiteľne platí aj o druhých stranách, s ktorými komunikujete. Aktualizácia už je už k dispozícii, no funkcionalita sa rozširuje priebežne.