Úvod Vernee Vernee Active Vernee Active nie je len krásny, ale aj výkonný smartfón: Toto všetko...

Vernee Active nie je len krásny, ale aj výkonný smartfón: Toto všetko ponúka!

Tlačová správa

0

Minulý týždeň mladá firma z Čínskeho Šen-čenu, Vernee, predstavila nový model – Vernee Active. Novinka ponúka zaujímavé spojenie odolnosti, dizajnu a výkonu. O model Active je veľký záujem, o čom svedčia aj prvé čísla, ktoré hrajú v prospech Vernee. Kto by predsa nechcel telefón, ktorý je výkonný, vyzerá dobre a ešte k tomu prináša poriadnu dávku odolnosti, že?

AndroidPortal.sk sa podarilo získať viac záberov Vernee Active, ktoré poodhaľujú dizajn samotného zariadenia ako aj materiál, z ktorého bol vyrobený, resp. ktorý ho chráni. Zaujímavá je napríklad zadná strana, ktorá je prekrytá silným kevlarom. Ten je odolný voči poškriabaniu a zariadenie zároveň chráni aj voči poškodeniu po páde. Špeciálne chránený je aj fotoaparát a snímač odtlačkov prstov.

Pri pohľade na spodnú, resp. bočnú stranu telefónu vidíme, že výrobca pre ochranu rámu využil dva druhy materiálu, a to prevažne tvrdený plast. Ním je prekrytý aj USB konektor, vďaka ktorému telefón disponuje IP68 certifikáciou. V praxi to znamená, že ho do hĺbky 1,5 metra pod vodou môžete ponoriť na 30 minút.

Vernee Active bude poháňať najnovší čipset Helio P25

Veľmi radi vidíme, že sa čínski výrobcovia púšťajú aj do výroby zariadení, ktoré sú skutočne unikátne. Momentálne bohužiaľ nemáme presné informácie o dostupnosti, ani o cene tohto zariadenia. Viac by sme sa však mali dozvedieť už čoskoro. Pre viac informácií nezabudnite navštíviť oficiálny web výrobcu, http://vernee.cc.