Úvod Výrobcovia Vernee Vernee Active: Krásny a zároveň odolný telefón? Dá sa to!

Vernee Active: Krásny a zároveň odolný telefón? Dá sa to!

0

Podľa nami overeného zdroja má sympatický výrobca z ďalekej Číny, Vernee, plánovať predstavenie nového modelu. Nejde pritom o obyčajný telefón. Tešiť sa vraj máme na obrnený model s príslušným názvom Vernee Active. Na rozdiel od odstatných telefónov so zosilnenou konštrukciou je však iný.

Uniknutý obrázok naznačuje, že novinka na prvý pohľad vôbec nevyzerá tak, akoby v sebe skrývala akúkoľvek zvýšenú odolnosť. Nevidíme na ňom zbytočne veľké a ťažkopádne línie, ktoré sú dominantou väčšiny obrnených zariadení. Naopak, ide o veľmi elegantné zariadenie.

Nádherný dizajn plný detailov

Zariadenie má byť okrem toho dostupné s 5,5-palcovým displejom a vyšším pomerom displeja k prednej strane. Za povšimnutie taktiež stojí mierne zakrivený displej po bokoch, čo je práca 2.5D krycieho skla.

Azda jediný náznak, že skutočne ide o poriadne odolné zariadenie sa nachádza na spodnej strane telefónu. Rámik telefónu a hlavne jeho rohy sú poriadne zosilnené, aby sa mu nestalo nič ani vtedy, keď spadne na zem. Okrem toho, USB C port je prekrytý záslepkou, ktorá ho chráni pred poškodením či už prachom alebo vodou.

Odolnosť AJ výkon

Ďalšou dobrou správou je, že Vernee Active na rozdiel od väčšiny odolných smartfónov, ponúkne výkonné špecifikácie. Jeho základ bude tvoriť aktualizovaný procesor Helio P25 s ôsmimi jadrami. Jeho výkon sa v porovnaní s minuloročnou generáciou zvýšil o 30 %, spotreba naopak klesla až o 25 %.

Zatiaľ to teda vyzerá tak, že Vernee Active bude skutočne zaujímavou voľbou pre tých, ktorí chcú odolný telefón, ktorý nevyzerá tak, ako by patril niekde na stavbu. Uvidíme či sa k nám dostane viac informácií. Nateraz nám neostáva nič iné, než čakať.