Úvod Hry SŤAHUJ TOP 5 výborných Android hier, ktoré sú dočasne v zľave!

SŤAHUJ TOP 5 výborných Android hier, ktoré sú dočasne v zľave!

0
hier

Približne za cenu jednej kávy, psychologických 0,99 €, môžete získať kvalitné hry, ktoré sa tešia dobrým hodnoteniam a patričnému počtu stiahnutí. Autori hier ich uviedli do zľavy, ktorá udala uvedenú cenovku.

Presne 0,99 € po zľave stojí hra Monument Valley, mnohými hodnotená ako najlepšia hra pre smartfóny. V obchode Play sa už nachádza jej pokračovanie, ktoré je drahšie. Stojí až 5,49 €.

monument valley

Výborne vás zabaví aj prvý diel. Ak vás dostane, zrejme skočíte aj po pokračovaní. Alebo počkajte, kým bude v zľave. Určite k tomu časom príde. Monument Valley za 0,99 € nájdete v obchode Play na tejto adrese. Ak by náhodou, prikladáme odkaz aj na pokračovanie Monument Valley 2.

Another World je akčná plošinovka, ktorá má filmový nádych. Hra prelínajú efektné strihy, grafika a soundtrack, ktoré akoby pochádzali zo snímkov strieborného plátna. Počiatky hry siahajú až do roku 1991, čo vlastne naznačuje celkové prevedenie.

V hre sa ocitnete v koži mladého fyzika, ktorého experimentálne laboratórium zničí blesk. Následne budete vyvrhnutý do podivného sveta plného polo-ľudských príšer, kde nebezpečenstvo číha na každom rohu. Vašou úlohou bude pochopiteľne uniknúť.

Cena hry klesla na 0,99 € z pôvodných 3,99 €. Stiahnete si ju z obchodu Play TU.

Sumu 0,99 € sa oplatí investovať aj do hry Shadow Fight 2 Special Edition. Jedna z popredných bojových hier sa vrátila s pokračovaním, novým príbehom a rovnako dobrou hrateľnosťou.

Hra nie je o čistej akcii a bezduchom boji. Autori pridali pár RPG prvkov, ktoré dávajú priestor strategickým rozhodnutiam. Akcia ale prevláda a hru si istotne obľúbite. Shadow Fight 2 Special Edition sťahujte z tohto odkazu. pôvodná cena hry – 4,99 €.

Pre niekoho kapitálna hlúposť, pre iného hra, na ktorú nedá dopustiť. Nech si myslíte čokoľvek, simulátor farmárčenia z roku 2016 citeľne zlacnel z pôvodných takmer troch eur.

hier

Farming Simulator 16 asi netreba predstavovať. Budete šéfovať vlastnej farbe a riadiť množstvo ťažkých strojov v náramnom otvorenom svete. Do Google Play vás presunie tento odkaz.

Nezabudli sme ani na vyznávačom čistokrvného RPG žánru. Im vyhovie titul Star Traders RPG Elite, vesmírna ťahová stratégia, ktorá obsahuje snáď nekonečno možností. Hra sa dá hrať dlhé a dlhé hodiny.

Čaká na vás obchodovanie, cestovanie, bojovanie, riadenie zdrojov, strategické rozhodnutia a hlavne udržanie zdravej, no zložitej ekonomiky, ktorá je nesmierne dôležitá pre vaše napredovanie a úspechy. Hard-core hráči ocenia zníženú cenu z pôvodných 3,19 €. Hra vás čaká v Google Play TU.

Bonus

Ak vás ani jedna z vybraných piatich hier za 0,99 € nezaujala, pridávame ešte dva lacnejšie kúsky. Solar 2 je akýsi planetárny sandbox v otvorenom (vesmírnom) svete. Musíte budovať vlastnú slnečnú sústavu, udržovať na planétach život a…napádať konkurenčné systémy.

solar 2

Jednoducho narazíte do iných objektov, čím spôsobíte patričný chaos. Ako dobrý projektil poslúži rozbehnutá obiehajúca planéta. Hra stojí po zľave 0,79 € a nájdete ju TU.

Za rovnakú cenu získate vysoko hodnotenú hru Day R Premium. V nej vás čaká boj o holý život na obrovskom území ZSSR. Dej je zasadený do roku 1980, kedy celý svet zničila jadrová apokalypsa. Choroby, radiácia, príšery, smäd, hlad…život ohrozujúcich výziev je v hre dosť.

day R

Titul Day R Premium nájdete v obchode Play na tejto adrese.

Hlavne dlhé večerné pozeranie do smartfónu počas hrania hier dokáže unaviť oči. Stiahnite si pre istotu filter modrého svetla s rozšírenou funkcionalitou a rôznymi nastaveniami, ktorý je dočasne k dispozícii zadarmo. Inak stojí 1,79 €.