Úvod Novinky Hry VIDEO: Tamagotchi sa vráti na scénu v podobe mobilnej hry pre smartfóny

VIDEO: Tamagotchi sa vráti na scénu v podobe mobilnej hry pre smartfóny

0
Tamagotchi

Kto kedysi nemal Tamagotchi, ako keby ani neexistoval. Digitálne domáce zvieratká ste si pripli ku kľúčom od domu či k školskej taške a tvárili ste sa, že sú skutočné. 

Aspoň pokiaľ ste nezačali experimentovať s ich výdržou bez jedla a dôležitej opatery. Tamagotchi bez akýchkoľvek pochýb stelesňuje kultovú hračku jednej generácie podobne, ako napríklad Lego či Barbie.

Niekdajší výrobca týchto hračiek plánuje, že ich v budúcom roku privedie späť k životu. Samozrejme tak, aby spĺňali kritériá súčasnej doby. To znamená, že si hru stiahnete z jedného z obchodov s aplikáciami. Presný názov očakávaného titulu je My Tamagotchi Forever.

Počkať ale musíte do budúceho roka. K uvoľneniu má dôjsť pri príležitosti 20. výročia existencie hračiek Tamagotchi. Hračka sa dostala na trh v Japonsku v roku 1996 a o rok neskôr expandovala do ďalších krajín sveta.

Tamagotchi
Nové zvieratká budú vyzerať inak. Úplne inak

Hra bude dostupná pre platformy Android a iOS, a bude výraznejšie modernizovaná. Do kontaktu prídete s novými postavami, ktoré budú prepracovanejšie. Punc súčasnosti dostane grafické prevedenie, pribudne sociálna interakcia a oficiálny trailer naznačuje použitie rozšírenej reality.

Koncept príkladného starania sa o digitálnych miláčikov ale zostane zachovaný. Čaká vás kŕmenie, liečenie, zbieranie odpadu a obdobné povinnosti. Pozrite si oficiálny trailer nižšie.

Tamagotchi