Úvod Aplikácie Sygic má vynikajúcu ponuku: Až 77 % zľava na navigácie!

Sygic má vynikajúcu ponuku: Až 77 % zľava na navigácie!

Ak ešte nemáš navigáciu v telefóne, teraz je perfektná príležitosť to zmeniť.

4

Každý rok v piatok, po dni Vďakyvzdania, je pre Američanov dňom nákupného šialenstva, obrovských zliav a najväčším sviatkom všetkých shopoholicov. Sygic sa k Black Friday pridáva najväčšími zľavami tohto roku, a to bez potreby vystáť radu v obchodoch.

Doživotnú licenciu Sygic GPS Navigation je oddnes možné získať v zľave až do 77 %. V rámci nej Sygic nedávno uviedol funkciu Real View Navigation, ktorá využíva GPS a fotoaparát smartfónu, vďaka ktorým dokáže do navigačného systému implementovať rozšírenú realitu. Funkcia Real View Navigation sa stala najobľúbenejšou funkciou tohto leta, v priebehu len niekoľkých týždňov si ju stiahlo viac ako 200 000 používateľov. Od dnešného dňa je v rámci akcie Black Friday dostupná po prvýkrát len za 3,99 € namiesto pôvodných 9,99 €.

Aj Sygic Travel oslavuje Black Friday, a to zníženou cenou prémiovej verzie o 60 %.  Sygic Travel aplikácia pre iOS a Android zariadenia je dostupná v 14 jazykoch, obsahuje podrobný plánovač cestovného itineráru, 2000 vlastných 360° videí a offline mapy z celého sveta.

Black Friday ponuka platí do konca pondelka, 27. novembra 2017.