Na digitálnom trhu sa nachádza niekoľko hudobných služieb, ktoré ulahodia vašim ušiam. Nedávno zaujal napríklad Deezer s bezstratovou kvalitou skladieb a momentálne stojí za zmienku asi najviac preferovaná hudobná služba, Spotify.  

Spotify je možné užívať bezplatne. Isté (reklamné) obmedzenia sú ale logicky prítomné. Momentálne si ale môžete zadovážiť prémiový účet Spotify Premium iba za 0,99 €, a to rovno na tri celé mesiace.

Bez ohľadu na to, či používate Spotify v bezplatnom režime, alebo úplne inú hudobnú službu, ponuka stojí za využitie. Za necelé euro získate milióny a milióny skladieb, albumov a hudobných zoznamov, ktoré vám budú robiť spoločnosť tri mesiace v plnej kvalite.

Spotify Premium je samozrejme bez reklám a hudba vám môže byť k dispozícii offline, čo je pri súčasných obmedzených dátových balíčkoch doslova potrebné. Spotify vás roztancuje pri počúvaní zo smartfónu, tabletu, desktopového prehliadača, konzoly Xbox alebo z ďalších zariadení, kde je dostupná.

Spotify Premium

Ak už ste boli v režime Spotify Premium niekedy zaregistrovaní, zľavu dostať nemusíte. Odporúčame tajný hackerský trik, použitie inej e-mailovej adresy.

Spotify Premium aktivácia

Nečaká vás nič zložité. Z obchodu Play si štandardne stiahnete aplikáciu Spotify, prihláste sa jedným z dostupných spôsobov a prejdete na kartu knižnice (posledná v spodnej ponuke).

V pravom hornom rohu zvoľte ozubené koleso symbolizujúce nastavenia aplikácie. Ak ste službu nikdy nepoužívali, appka vám ponúkne 7-dňovú bezplatnú trial verziu. Aktivujte ju a následne zvoľte Go Premium.

Pred vami sa objaví informácia o zníženej cene aj s obdobím platnosti a bežné rozhranie pre zadanie platobných údajov. Vyplnte ho a zaplaťte.

Po skončení obdobia sa môžete vrátiť do bezplatného režimu, alebo budete so Spotify Premium pokračovať za štandardných podmienok, za 5,99 € mesačne. Rozhodnutie bude na vás. Služba vás nebude nútiť pokračovať za plnú cenu a o blížiacom sa konci trojmesačného obdobia budete informovaní e-mailom, poprípade notifikáciou v aplikácii.

Zdržovať vás ďalej nebudeme: Aplikáciu Spotify nájdete v obchode Play na tejto adrese. Prihlásiť sa môžete aj cez webové rozhranie na spotify.com.