Úvod Výrobcovia Samsung Samsung Galaxy S8 v burgundskej červenej vyzerá úžasne

Samsung Galaxy S8 v burgundskej červenej vyzerá úžasne

4
Galaxy S8

Smartfóny už dávno nie sú iba čierne alebo biele. Výrobcovia začali zákazníkov vábiť aj na extravagantnejšie farebné prevedenia, ktoré na zariadenie lepšie upozornia. Ak sa výrobca navyše trafí do vašej obľúbenej farby, máte vyhraté. 

Napriek tomu stále skôr preferujeme nenápadné čierne, no elegantné prevedenia mobilných zariadení. Farby niektorých smartfónov ale jednoducho vyzerajú úžasne a za pravdu nám dá snáď každý.

Xperia XZ Premium oblečená do zlato-strieborného zrkadla, HTC U11 v solárnej červenej rezonoval asi najviac a Galaxy Note 8 v modrej farbe zase zaujal na podujatí IFA 2017. Po perfektnej farbe najnovšie siahol kórejský Samsung.

galaxy S8
Modrá verzia GN 8 síce vyzerá super, no u nás je oficiálne dostupná iba čierna a zlatá

Odel do nej Samsung Galaxy S8 a nazval ju burgundskou červenou. Výnimočnú sýtu farbu si však užijeme iba z propagačného videa nižšie. Vlajkový smartfón v tomto prevedení bude dostupný iba na domácej pôde výrobcu, v Južnej Kórei.

Červené sú aj tlačidlá smartfónu a bočné orámovanie. Predný panel zostal verný klasickému čiernemu prevedeniu. Vďaka konštrukcii bez rámikov toho z predného panela aj tak veľa nezostalo.

Samsung dostupnosť červeného prevedenia možno do budúcnosti prehodnotí. Napríklad modrá verzia Galaxy Note 8 prichádza na trh do USA, s čím sa v začiatkoch nepočítalo.

Kochajte sa v jesennom videu.

Galaxy S8 Burgundy Red

https://www.youtube.com/watch?v=WufJVKouKVk&feature=youtu.be