Úvod Výrobcovia Xiaomi Prvý render pre Xiaomi Redmi 5 Plus potvrdzuje FullView displej s pomerom...

Prvý render pre Xiaomi Redmi 5 Plus potvrdzuje FullView displej s pomerom 18:9

6
redmi 5 plus

Xiaomi ešte stále nepredstavilo nový a rozhodne očakávaný model z Redmi línie zariadení, ktoré patria medzi vôbec najpredávanejšie, čo sa portfólia tohto čínskeho výrobcu týka. Čakanie snáď spríjemní prvý render. 

Ten sa, ako obvykle, objavil na čínskej sociálnej sieti Weibo. Podľa posledných indícií sa má nový model nazývať Xiaomi Redmi 5 Plus a render potvrdzuje, že príde s užším a vyšším displejom so štíhlymi rámikmi.

Okrem toho render potvrdzuje aj ďalšie skôr zverejnené dohady, ktoré hovorili o duálnom prevedení fotoaparátov. Čo sa týka konštrukcie, v podstate dostaneme dobre známy a praktický tvar z kovového materiálu a ovládačmi na zaužívaných miestach.

redmi 5 plus

Redmi zariadenia sa nikdy nevystavovali znamenitým dizajnom alebo zrkadlovými povrchovými úpravami. Surové zameranie na pomer cena-výkon užívatelia ocenili prednostne.

Výrobca od tohto konceptu našťastie neodskočí. Za veľmi slušné peniaze by sme mali dostať čipset Snapdragon 625, resp. novší Snapdragon 630, FullView displej s FHD+ rozlíšením a pamäťové minimum v kontexte 3 GB RAM a 32 GB ROM.

Cenu by sme odhadovali na rozpätie 150 – 200 eur, poprípade mierne vyššiu pri objemnejších pamätiach. Necháme sa však prekvapiť a dúfame, že pozitívne.