Smartfón Razer, resp. Razer Phone sme spoznali hneď na začiatku mesiaca november. Herná mašina zaujala napríklad extra plynulým 120 Hz displejom, vysokým výkonom či objemnou batériou.

Za zmienku tiež stoja stereo reproduktory, nainštalovaný Nova Launcher od výroby alebo dizajn vychádzajúci zo spoločnosti Nextbit. Razer Phone má aj schopnú audio výbavu. Aj keď bez 3,5 mm otvoru pre slúchadlá.

Spomínané stereo reproduktory na prednej strane využívajú technológiu Dolby Atmos a odobrila ich tiež spoločnosť THX (nezabudnuteľné hlučné intro TU). Vo výbave sa navyše nachádza 24-bitový prevodník digitálneho (audio) signálu na analógový (DAC).

Razer Hammerhead
Razer Hammerhead

Smartfón Razer sa začal predávať od 17. novembra za cenu 749,99 €, no už teraz si môžete k nemu alebo pokojne k inému smartfónu zakúpiť in-ear slúchadlá Razer Hammerhead.

Razer Hammerhead

Slúchadlá výrobca predstavil celkom nečakane a pre vybrané trhy sú okamžite dostupné na oficiálnych stránkach Razer. Slúchadlá pre pripojenie používajú USB typ C konektor. Používať ich tak môžete aj s inými smartfónmi s USB C konektorom, nielen s Razer Phone.

Vzhľadom na ich dizajn sa ale logicky hodia iba k nemu. Slúchadlá Razer Hammerhead sú vyrobené s hliníka a komfortné je tiež ploché prevedenie kabeláže. Zdvojené ušnice izolujú vaše počutie od okolitého hluku. Ide o pasívnu a nie aktívnu izoláciu.

Aktívnym potláčaním hluku sa pýšia napríklad slúchadlá HTC USonic.

Razer Hammerhead
Razer Hammerhead

Na slúchadlách tiež nájdete prispôsobené ovládače pre úpravu hlasitosti. Razer ešte prihodil slúchadlá Razer Hammerhead Mercury Edition, ktoré sú určené pre iOS zariadenia. Majú Lightning konektor a sú drahšie.

Verzia slúchadiel pre zariadenia s OS Android a USB C konektorom stoja, resp. budú stáť 99,99 eur. Záujemcovia z iOS stánku si budú musieť priplatiť ešte 10 eur navyše.