Úvod Aplikácie SŤAHUJ platené aplikácie a hry, ktoré sú aktuálne k dispozícii zadarmo!

SŤAHUJ platené aplikácie a hry, ktoré sú aktuálne k dispozícii zadarmo!

1

Po krátkej pauze sa v obchode Google Play opäť objavilo niekoľko zaujímavých aplikácií a hier, ktoré si môžete stiahnuť zadarmo napriek tomu, že ide o prémiové tituly.

Vývojári niektorých aplikácií a hier znížili ich cenu dočasne na nulu. Nižšie vám posúvame výber hodnotnejších a sťahovanejších aplikácií a hier v 100-percentnej zľave. Začneme hrami, ktorých je viac.

Hitman Sniper patrí k herným hitom obchodu Play. Hru si stiahlo viac ako milión užívateľov a jej hodnotenia sú veľmi pozitívne.

V úlohe Agenta 47 musíte pekne z diaľky zlikvidovať niekoľko dôležitých cieľov. Tie sa pohybujú v jednej oblasti, v rozsiahlej lokalite okolo veľkého jazera. Nenápadne útočiť môžete aj na sekundárne ciele.

Za odmeny, ktoré získate, si kúpite lepšie zbrane a rôzne modifikácie. Hra je vcelku návyková a stiahnete si ju z Google Play z odkazu nižšie. Obvyklá cena hry je 0,99 €.

>>> Stiahnuť hru Hitman Sniper <<<

Vysoké hodnotenia získala aj hra Collect or Die. Nesmierne kvalitná plošinovka vás zabaví na dosť dlhú dobu. Tvorcovia ako keby skombinovali koncepty hier Super Mario a Stickman.

Hra ale nie je príliš vhodná pre deti. Úloha je jednoduchá. Musíte zozbierať všetky mince v úrovni, ktoré vám zabezpečia únik z nebezpečného laboratória. Pozor na chyby, trestajú sa krvavou smrťou. Bežná cena hry – 1,99 €.

>>> Stiahnuť hru Collect or Die <<<

Hru Linia sme už vo výbere mali. V zľave je opäť, čo je iba dobre. Linia reprezentuje žáner logických hier, ktoré sú poňaté v minimalistickom dizajne.

V hre musíte spájať rôzne farebné časti na základe vopred určeného zadania. Budete ich pretínať čiarou počas toho, ako sa pohybujú. Nebudte to teda úplne jednoduché, no to milovníci logických hier ani nechcú. Pôvodná cena hry je 1,99 €.

>>> Stiahnuť hru Linia <<<

Titul Dungeon Defense síce stál iba 0,99 eur, no aj to je stále viac ako nula. Extrémne vysoké hodnotenia posadili hru na kráľovský trón čistokrvného RPG žánru.

Vynikajúca nie je iba hrateľnosť, množstvo prvkov a poriadny faktor závislosti. Celá hra vyzerá ako z prelomu 80. a 90. rokov. Retro je v kurze a v hrách tento dizajn z nejakého neznámeho dôvodu na užívateľov príkladne zaberá.

>>> Stiahnuť hru Dungeon Defense <<<

Dáme šancu aj novinke menom The Ball Reach. Hra nemá veľa stiahnutí, prvotné hodnotenia sú ale viac ako priemerné. The Ball Reach je tou hrou, ktorá vás bude náramne rozčuľovať, no nedokážete ju prestať hrať len tak.

V hre musíte pohybovať veľkou loptou, resp. guľou, a to v náramne náročných prostrediach. Cestu do cieľa komplikujú úzke cestičky, prekážky a prevýšenia. Balansovanie nebude vôbec ľahké. Hra stojí v bežnom režime skromných 0,59 €.

>>> Stiahnuť hru The Ball Reach <<<

Aplikácie

JPEG Optimizer PRO dokáže zmenšiť veľkosť obrázkov a fotografií so zanedbateľným vplyvom na ich kvalitu.

Vďaka appke ušetríte miesto v pamäti smartfónu, obrázky a fotografie odošlete rýchlejšie a problémové nebude ani veľkostné obmedzenie pri prílohách elektronickej pošty.

>>> Stiahnuť appku JPEG Optimizer PRO <<<

PDF Converter dokáže previesť dokumenty vo formáte PDF na súbory JPG a PNG. Do aplikácie môžete PDF súbor zdieľať priamo z niektorého z prehliadačov alebo zo správcu súborov.

aplikacie

Užívateľské prostredie aplikácie je extrémne jednoduché a praktické. Aplikácia inak stojí 0,89 € a vyvinul ju český nezávislý vývojár David Šimák. Vyskúšať tiež môžete jeho ďalšie dočasne bezplatné aplikácie. Nájdete ich na tejto adrese.

>>> Stiahnuť appku PDF Converter <<<

Preč sú časy, keď ste museli pre vytvorenie snímky obrazovky stláčať hardvérové ovládače v rôznych kombináciách. Pomocou appky Screenshot Pro 2 urobíte snímku obrazovky jedným dotykom a rovnako jednoducho ju aj zdieľate.

aplikacie

Screenshot Pro sa nenápadne ukryje v lište s upozorneniami, čiže vám bude vždy k dispozícii. Aplikácia bežne stojí 0,99 €.

>>> Stiahnuť appku Screenshot Pro 2 <<<