Úvod Novinky OUKITEL Mix 2 vs Xiaomi Mix 2: Ktorý z nich ponúka lepšiu výdrž...

OUKITEL Mix 2 vs Xiaomi Mix 2: Ktorý z nich ponúka lepšiu výdrž batérie?

Tlačová správa

0

O chystanom modeli OUKITEL MIX 2 vieme už dlhšiu dobu, no až doteraz sme čakali na vyjadrenie spoločnosti, kedy si ho budeme môcť reálne zakúpiť.

Podľa najnovších informácií sa tak stane už budúci mesiac, keď sa exkluzívne objaví v ponuke čínskeho eshopu GearBest. OUKITEL MIX 2 sa začne predávať za 269,99 dolárov, čo je v prepočte 229,50 €. Pri spustení predobjednávok však bude dostupný aj kupón, ktorý cenu zrazí o 40 dolárov, na oveľa prijateľnejších 229,99 dolárov, teda 195,50 €.

Novinka od sympatického výrobcu sa však neoplatí kúpiť len kvôli nádhernému displeju. V jej výbave sa totiž nachádza aj osemjadrový procesor MediaTek Helio P25 so štyrmi jadrami o takte 2.39 GHz a štyrmi jadrami o takte 1.69 GHz. Spolu s výkonným procesorom bude k dispozícii aj RAM s kapacitou 6 GB a 64 GB úložisko (rozšíriteľné o 512 GB).

Ako už iste viete, spomedzi všetkých komponentov si displej z batérie vytiahne najviac energie. Výnimkou nie je ani 5,99-palcový Full HD+ displej. Spoločnosť však zariadenie optimalizovala tak dobre, že 4 080 mAh batéria dokáže skutočné divy. Veď sa presvedčte sami.

OUKITEL zariadenia testoval pomocou niekoľkých testov, a to 1 hodiny video hovoru, 1 hodiny počúvania hudby cez internet, 1 hodiny natáčania videa v HD kvalite a 1 hodiny natáčania videa vo FHD kvalite. Samozrejme, jas displeja a hlasitosť reproduktora bola nastavená na maximum. V reálnej „prevádzke“ by tak zariadenie malo vydržať podstatne dlhšie.

O zariadení OUKITEL MIX 2 sa viac môžeš dozvedieť na oficiálnom webe výrobcu.

– Tlačová správa –