Úvod OnePlus OnePlus 5T OnePlus 5T by mal nakoniec stáť rovnako ako predošlá generácia

OnePlus 5T by mal nakoniec stáť rovnako ako predošlá generácia

0
oneplus 5T

Smartfón OnePlus 5T bude oficiálne predstavený 16. novembra v americkom meste New York a jeho predaj bude následne zahájený 21. novembra 2017. Výrobca detaily potvrdil.

Informácie o dátume a mieste predstavenia nie sú jediné, ktoré poznáme. OnePlus 5T sa nám v posledných dňoch a týždňoch poodhalil takmer celý. Jeden dôležitý údaj však stále chýba. Cena.

Jeden z hlavných manažérov výrobcu naznačil, že OnePlus 5T by nemal stáť viac ako 600 dolárov, poprípade viac ako 600 eur. Každá nová generácia smartfónov od OnePlus bola drahšia.

Navýšenie ceny ale nebývalo likvidačné. Skôr spravodlivo odzrkadlilo lepšiu hardvérovú výbavu a pomery na trhu. Po smartfónoch OnePlus bol vždy dopyt. Podľa informácií serveru TechRadar by mal byť OnePlus 5T prvým modelom výrobcu, ktorý bude stáť rovnako, ako predošlá generácia.

oneplus 5T

TechRadar sa odvoláva na dôverné dokumenty, ktoré odhalili cenu zariadenia v ponuke operátora O2 pôsobiaceho na trhu v Spojenom kráľovstve. Dokumenty hovoria o dostupnej 64 GB a 128 GB verzii.

Pokiaľ sa cena skutočne nezvýši, OnePlus 5T (64 GB) by v Spojenom kráľovstve stál 449 libier. 128 GB typ by mal byť ocenený na 499 libier. V našich podmienkach by platili ceny 499 eur, resp. 559 eur za 128 GB verziu.

Pevne veríme, že sa informácie potvrdia. Pomer cena-výkon by bol vynikajúci a v súčasnom predvianočnom období by išlo o strelu do čierneho.