OnePlus 5T bude na trhu sám. Riaditeľ spoločnosti pre indický región potvrdil, že po vypredaní zásob predchádzajúcej generácie OnePlus 5 už nebude následne dostupná.

OnePlus tak volí zaujímavú politiku jedného zariadenia, čo nemusí byť zlé. Nejde ale o novinku. Podobný osud postihol aj model OnePlus 3, ktorý nahradil OnePlus 3T.

Posledné dva smartfóny výrobcu sú takmer rovnaké. Novší model 5T obdržal väčší a užší displej a inovovaný fotoaparát. Takmer rovnaká je aj cenovka, ktorá iba mierne vzrástla a zastavila sa na sume 499 €.

OnePlus 5T je jedným z najsledovanejších zariadení tohto obdobia, hlavne ak ide o dobre hodnotený high-end za polovicu ceny Galaxy Note 8 alebo iPhone X.

Riaditeľ spoločnosti pre indický región sám poznamenal, že je medzi poslednými generáciami minimálny rozdiel. Vo svojom období bol OnePlus 5 najlepší smartfón, aký výrobca dokázal zákazníkom ponúknuť.

oneplus 5T

Medzičasom ale mnoho výrobcov predstavilo nové smartfóny, ktoré ponúkajú podobné, alebo lepšie špecifikácie. Výrobca OnePlus chcel zostať konkurencieschopný a preto predstavil OnePlus 5T, dodal riaditeľ.

Bežný OnePlus 5 bude snáď chýbať iba tým užívateľom, ktorí preferovali umiestnenie snímača odtlačkov na prednej strane. Posledné kusy sa vypredávajú v Indii a novší OnePlus 5T sa oficiálne predáva oddnes, čiže načasovanie je skvelé.

Predaj bude zahájený o 15:00 nášho času a otvorí sa aj pre našu krajinu. Podrobnosti uviedol jeden zo zamestnancov na oficiálnom fóre výrobcu. Nie je jasné, aké veľké skladové zásoby výrobca pripravil a ťažko odhadnúť silu dopytu. Smartfón sa môže za krátko vypredať.

Ak si chcete OnePlus 5T nájsť pod vianočným stromčekom a ste pevne rozhodnutí, o 15:00 navštívte oficiálne stránky oneplus.net/sk. K dispozícii by mala byť ako 64 GB verzia, tak 128 GB typ.