Úvod OnePlus OnePlus 5T OnePlus 5T sa prezliekol do žiarivého červeného prevedenia

OnePlus 5T sa prezliekol do žiarivého červeného prevedenia

0
oneplus 5T

OnePlus 5T nebude k dispozícii iba vo fádnych farbách. Čoraz viac výrobcov si osvojuje žiarivejšie povrchové úpravy, medzi ktorými sa vyníma červená.

V sýtom červenom prevedení môžeme získať napríklad HTC U11 a podobnú farbu dostal aj Samsung Galaxy S8. Dostupný je však (zatiaľ) iba na domácom trhu v Južnej Kórei.

Do žiarivej červenej sa prezliekol aj OnePlus 5T. Vyzerá skvele a môžeme sa naň iba pozerať. Červený OnePlus 5T bude k dispozícii na čínskom trhu. Prevedenie Lava Red je spojené s 8 GB operačnou pamäťou a 128 GB úložiskom.

oneplus 5T

Výrobca sa nezmienil o tom, či červený model posunie aj na ostatné trhy. Pokiaľ by bol komunitou fanúšikov žiadaný, výrobca by mohol Lava Red verziu uvoľniť aj pre Európu. OnePlus zvykne brať do úvahy žiadosti komunity.

OnePlus 5T

OnePlus 5T bol predstavený pred viac ako týždňom. Oproti predošlej generácii prešiel iba malými obmenami, pričom tú najpodstatnejšiu predstavuje 6-palcový OLED displej s pomerom strán 18:9.

Smartfón sa v 64 GB verzii so 6 GB operačnou pamäťou predáva za 499 €. Krátko po spustení predaja sa tento model stal vôbec najrýchlejšie predávajúcim spomedzi všetkých doteraz ponúkaných zariadení s logom OnePlus.